Hoppa till sidans innehåll

Vänersborgs BSK - Bågskytte

II I morgon, lördag den 15/12, genomförs klubbtävlingen Lussepilen. Vi bjuder på gofika, glögg och julmust. Tävlingen startar klockan 10. Har du missat att anmäla dig, gör det senast i morgon innan vi startar tävlingen. Det går också bra att mejla This is a mailto link eller ringa Mats på 0727254550. Välkommen!

Vi är så stolta över Oscar som vann brons i Jakt SM!

Obs! Pga. inplanerade tävlingar som KM och SM har vi beslutat att Prova på tillfällena startar upp först när vi flyttat in igen. Det innebär att första möjliga tillfället blir först den 6 oktober. Anmälan sker via vår epost This is a mailto link.

 

Den 13 juni bjöd vi in Marie Dahlin och Bo Carlsson, båda kommunalråd i Vänersborg och diskuterade vår verksamhet och idéer kring framtiden. Vi hade en fantastisk kväll och kommunalråden provade naturligtvis på bågskytte när tillfälle bjöds.

Styrelsen har beslutat att kaffe och saft är gratis under verksamhetsåret 2018. Har du lust att bidra med fikabröd någon gång så välkomnar vi det.

Prova på-lördagar samt föreningsaktiviteter läser du mer om under fliken Föreningen.

***************************************************************************************************************************

Förslag och kreativa idéer sökes, utnyttja ditt inflytande som medlem...

till den arbetsgrupp som är sammasatt för att undersöka och utarbeta möjligheterna till en eventuell åretruntlokal för klubben, en samlingsplats som gör att vi kan få ännu mer tid att utöva skytte och samvaro kring sporten vi älskar. Klubbens ekonomiska spörsmål kommer även in här.

Se mer information från medlemsmötet den 23/4-16 under fliken Diskutera - Information från medlemsmötet.

Dina förslag kan du mejla till This is a mailto link alternativt ringa till någon av oss i styrelsen. Våra telefonnummer hittar du under fliken Föreningen - Styrelsen. Välkommen med dina förslag, inget är för litet och inget för stort. Arbetsgruppen Frida    

Egna nyheter

Postadress:
Vänersborgs BK - Bågskytte
c/o Lotta Brodd-Nilsson, Södergatan 4a
46234 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0707-735279
E-post: This is a mailto link

Se all info