Hoppa till sidans innehåll

Vänersborgs BSK - Bågskytte

Vi genomför KM tavla inne måndagen den 15 april. Styrelsen har beslutat införa vandringspris, ett för seniorer och ett för juniorer. För att alla skall kunna tävla mot varandra, oavsett bågtyp, använder vi den sk "Karlstadmodellen" som är ett handikappssystem.

Onsdagen den 17 april flyttar vi ut för vår sommarsäsong, alltså inget skytte denna dag. 

Vi tar uppehåll under påskhelgen och startar skyttet onsdagen den 24 april på Fridhemsvallen.

Medlemsmöte är inplanerat till lördagen den 1 juni. Vi träffas klockan 10.00 och jobbar, vi bjuder på lunch, jobbar lite till och avslutar med möte och fika. Välkomna!

Visa källbilden

 

Vi är så stolta över Oscar som vann brons i Jakt SM!

 

Styrelsen har beslutat att kaffe och saft är gratis under verksamhetsåret 2019. Har du lust att bidra med fikabröd någon gång så välkomnar vi det.

Prova på-lördagar samt föreningsaktiviteter läser du mer om under fliken Föreningen.

***************************************************************************************************************************

Förslag och kreativa idéer sökes, utnyttja ditt inflytande som medlem...

till den arbetsgrupp som är sammasatt för att undersöka och utarbeta möjligheterna till en eventuell åretruntlokal för klubben, en samlingsplats som gör att vi kan få ännu mer tid att utöva skytte och samvaro kring sporten vi älskar. Klubbens ekonomiska spörsmål kommer även in här.

Se mer information från medlemsmötet den 23/4-16 under fliken Diskutera - Information från medlemsmötet.

Dina förslag kan du mejla till This is a mailto link alternativt ringa till någon av oss i styrelsen. Våra telefonnummer hittar du under fliken Föreningen - Styrelsen. Välkommen med dina förslag, inget är för litet och inget för stort. Arbetsgruppen Frida    

Egna nyheter

Postadress:
Vänersborgs BK - Bågskytte
c/o Lotta Brodd-Nilsson, Södergatan 4a
46234 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0707735279
E-post: This is a mailto link

Se all info