Hoppa till sidans innehåll

Vänersborgs BSK - Bågskytte

Föreningen håller årsmöte torsdagen den 28 februari klockan 18:00 i klubbstugan på Fridhemsvallen. Årsmöteshandlingar mejlas ut två veckor innan mötet. Anmälan sker till This is a mailto link senast den 21 februari. Har du någon matallergi noterar du det när du anmäler dig. Vi bjuder på något lätt att äta.

Välkommen!

 

 

Vi är så stolta över Oscar som vann brons i Jakt SM!

 

Styrelsen har beslutat att kaffe och saft är gratis under verksamhetsåret 2019. Har du lust att bidra med fikabröd någon gång så välkomnar vi det.

Prova på-lördagar samt föreningsaktiviteter läser du mer om under fliken Föreningen.

***************************************************************************************************************************

Förslag och kreativa idéer sökes, utnyttja ditt inflytande som medlem...

till den arbetsgrupp som är sammasatt för att undersöka och utarbeta möjligheterna till en eventuell åretruntlokal för klubben, en samlingsplats som gör att vi kan få ännu mer tid att utöva skytte och samvaro kring sporten vi älskar. Klubbens ekonomiska spörsmål kommer även in här.

Se mer information från medlemsmötet den 23/4-16 under fliken Diskutera - Information från medlemsmötet.

Dina förslag kan du mejla till This is a mailto link alternativt ringa till någon av oss i styrelsen. Våra telefonnummer hittar du under fliken Föreningen - Styrelsen. Välkommen med dina förslag, inget är för litet och inget för stort. Arbetsgruppen Frida    

Egna nyheter

Postadress:
Vänersborgs BK - Bågskytte
c/o Lotta Brodd-Nilsson, Södergatan 4a
46234 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0707735279
E-post: This is a mailto link

Se all info