Hoppa till sidans innehåll

Vänersborgs BSK - Bågskytte

Vi tar sommaruppehåll och startar upp verksamheten den 15 augusti igen. För dig som har egen utrustning går det naturligtvis utmärkt att komma och använda skjutbanan som vanligt. Vi önskar alla en trevlig sommar. 

Corona-viruset

Vi använder oss av sunt förnuft och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer vid samtliga arrangemang som sker inom vår idrott, såsom träning, möten och tävlingar. 

Välkommen till Fridhemsvallen, Tegelbruksvägen. Vägen ut mot Restad Gård, efter nya Kretsloppsparken där vår skjutbana ligger.

Prova på! Styrelsen har beslutat att avvakta med prova på under våren 2020. Vi avvaktar Folkhälsomyndighetens rekommendationer inför höstens möjlighet till prova på tillfällen.

Klubbmästerskap  2020

Ett samarbete mellan Trollhättans Bågskytteklubb, Bågskyttarna Grästorp och Vänersborgs Bågskytteklubb.

Vi kommer att flytta KM tavla inne till hösten. 

30 maj KM Fält. Plats Grästorp. Anmälan sker till klubbmejlen med namn och klass senast 23/5. Genomförd.

27 juni KM 3D. Plats Sjuntorp. Anmälan sker till klubbmejlen med namn och klass senast 18/6. Tävlingen flyttas till hösten.

29 augusti KM tavla ute. Plats Vänersborg. Anmälan sker till klubbmejlen med namn och klass senast 23/8. 

Starttid för alla deltävlingar är klockan 10:00.

Nu kan du ansöka om medlemskap i vår förening via hemsidan. Klicka på fliken Medelmsavgifter för att fylla i dina uppgifter. Vi behöver veta om ev. allergier, sjukdomar.

Visa källbilden

 

Vi är så stolta över Oscar som vann brons i Jakt SM!

 

Styrelsen har beslutat att kaffe och saft är gratis under verksamhetsåret 2020. Har du lust att bidra med fikabröd någon gång så välkomnar vi det.

Prova på-lördagar samt föreningsaktiviteter läser du mer om under fliken Föreningen.

***************************************************************************************************************************

Förslag och kreativa idéer sökes, utnyttja ditt inflytande som medlem...

till den arbetsgrupp som är sammasatt för att undersöka och utarbeta möjligheterna till en eventuell åretruntlokal för klubben, en samlingsplats som gör att vi kan få ännu mer tid att utöva skytte och samvaro kring sporten vi älskar. Klubbens ekonomiska spörsmål kommer även in här.

Se mer information från medlemsmötet den 23/4-16 under fliken Diskutera - Information från medlemsmötet.

Dina förslag kan du mejla till This is a mailto link alternativt ringa till någon av oss i styrelsen. Våra telefonnummer hittar du under fliken Föreningen - Styrelsen. Välkommen med dina förslag, inget är för litet och inget för stort. Arbetsgruppen Frida    

Egna nyheter

Postadress:
Vänersborgs BK - Bågskytte
c/o Lotta Brodd-Nilsson, Södergatan 4a
46234 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0707735279
E-post: This is a mailto link

Se all info