Hoppa till sidans innehåll

Vänersborgs BSK - Bågskytte

Från och med idag, 16 augusti, återupptar vi vår skytte efter sommaruppehållet. Lördagar mellan klockan 10-12 är det som gäller. 

Det gäller dock fortfarande att hålla avstånd. Vi inför ett maxantal på 4 personer inne i klubbstugan. Anslag om detta sätts upp.

Även seniorer är välkomna att skjuta och vi hjälps åt att följa rekommendationerna från FHM. Välkomna säger vi till alla som är sugna och väntat så tålmodligt. 

Tävlingar under hösten 2021. Information om Klubbmästerskap tavla ute samt Augustiproppen hittar du under Nyheter, för medlemmarna kommer även denna information via Facebook samt mejl. Vi har vid styrelsemöte idag 21-08-18 beslutat flytta KM tavla ute till nytt datum, 1/9. Detta på grund av att så få anmält sig till det tidigare datumet.

Corona-viruset

Vi använder oss av sunt förnuft och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer vid samtliga arrangemang som sker inom vår idrott, såsom träning, möten och tävlingar. 

Klubbmästerskap  2020

Ett samarbete mellan Trollhättans Bågskytteklubb, Bågskyttarna Grästorp och Vänersborgs Bågskytteklubb.

Vi kommer att flytta KM tavla inne till hösten. 

30 maj KM Fält. Plats Grästorp. Anmälan sker till klubbmejlen med namn och klass senast 23/5. Genomförd.

27 juni KM 3D. Plats Sjuntorp. Anmälan sker till klubbmejlen med namn och klass senast 18/6. Tävlingen kommer inte att genomföras 2020.

29 augusti KM tavla ute. Plats Vänersborg. Anmälan sker till klubbmejlen med namn och klass senast 23/8. Genomförd.

Starttid för alla deltävlingar är klockan 10:00.

Nu kan du ansöka om medlemskap i vår förening via hemsidan. Klicka på fliken Medelmsavgifter för att fylla i dina uppgifter. Vi behöver veta om ev. allergier, sjukdomar.

Visa källbilden

 

Vi är så stolta över Oscar som vann brons i Jakt SM!

 

Styrelsen har beslutat att kaffe och saft är gratis under verksamhetsåret 2020. Har du lust att bidra med fikabröd någon gång så välkomnar vi det.

Prova på-lördagar samt föreningsaktiviteter läser du mer om under fliken Föreningen.

***************************************************************************************************************************

Förslag och kreativa idéer sökes, utnyttja ditt inflytande som medlem...

till den arbetsgrupp som är sammasatt för att undersöka och utarbeta möjligheterna till en eventuell åretruntlokal för klubben, en samlingsplats som gör att vi kan få ännu mer tid att utöva skytte och samvaro kring sporten vi älskar. Klubbens ekonomiska spörsmål kommer även in här.

Se mer information från medlemsmötet den 23/4-16 under fliken Diskutera - Information från medlemsmötet.

Dina förslag kan du mejla till This is a mailto link alternativt ringa till någon av oss i styrelsen. Våra telefonnummer hittar du under fliken Föreningen - Styrelsen. Välkommen med dina förslag, inget är för litet och inget för stort. Arbetsgruppen Frida    

Postadress:
Vänersborgs BK - Bågskytte
c/o Lotta Brodd-Nilsson, Södergatan 4a
46234 Vänersborg

Kontakt:
Tel: 0707735279
E-post: fridaskytte@hotmail....

Se all info