Hoppa till sidans innehåll

Beställning av klubboveraller hösten 2021

10 NOV 2021 13:47
Vi kommer att samla in beställningar t.o.m. onsdag den 24 november sedan stänger vi formuläret, beställer och hoppas hinna få dressarna innan jul. Nästa beställningstillfälle blir nästa höst så passa på nu!
  • Uppdaterad: 10 NOV 2021 13:47

Vi erbjuder nu fler att köpa vår klubboverall av märket Kempa. Den är riktigt skön och snygg i sweatshirtmaterial. I detta formulär (beställningstiden är nu ute och formuläret stängt) anger du vad du vill beställa. I formuläret hittar du även bild på overallen. Fyll i formuläret en gång för varje person.

I samband med att du fyller i beställningen ska kläderna betalas på bg 579-8970, ange namn och grupptillhörighet på den/de som beställningen gäller vid betalning. Priset är rejält subventionerat jämfört med inköpskostnaden: 200 kr för jacka resp. byxa d.v.s. 400 kronor för hela overallen (gratis för ledare).

Det finns provex. i vårt förråd på Hammarhallen. Be ledare plocka fram i samband med träning för att få prova. Vi kommer att samla in beställningar t.o.m. onsdag den 24 november sedan stänger vi formuläret, beställer och hoppas hinna få dressarna innan jul. Nästa beställningstillfälle blir nästa höst så passa på nu! Om ni inte kunnat prova så kolla med kompis i laget eller ledare vilken storlek den/flest beställt så kan ni säkert komma fram till rätt storlek ändå.

Skribent: Malin Karlsson
E-post: This is a mailto link

Klubblogotyp

Huvudpartners:

 

Klubbpartners:

 

What do you want to do ?
New mail

 

What do you want to do ?
New mail

Postadress:
Vännäs VK - Volleyboll
c/o Malin Karlsson, Fällforsvägen 71
91134 Vännäs

Kontakt:
Tel: 0702019992, 0702298205
E-post: This is a mailto link

Se all info

What do you want to do ?
New mail