Hoppa till sidans innehåll

Nya klubboveraller beställs i vår

03 FEB 2020 08:48
Som ni kanske märkte på träning i förra veckan så finns klubboveraller ute för provning nu. Beställningar görs genom ledarna i de olika träningsgrupperna.
  • Uppdaterad: 02 MAR 2020 09:32

Modellen på vår nya klubboverall är Kempa Core 2.0. Det fanns dock inte provexemplar i alla storlekar av den så det finns även andra modeller bland proverna (till exempel laganda). Dessa är jämförbara i storlek med Core-modellen, framför allt när det gäller ben- och ärmlängd.

Overallerna finns att beställa i stl 128, 140, 152, 164, XS, S, M, L och XL.

I vuxenstorlek finns både dam- samt unisexmodell (ange D eller U vid beställning av vuxenstorlek). I centilongstorlek finns enbart unisexmodellen.

Overallerna kommer att tryckas med klubblogotyp, initialer samt våra samarbetspartners företagslogotyper (ingår i priset).

Priset är rejält subventionerat av klubben bland annat tack vare våra goda samarbetspartners (de kostar drygt det dubbla i inköp med tryck). Byxa + jacka kostar 400:- (gratis för ledare). Det går beställa enbart jacka eller byxa (200:-/st). Även styrelsemedlemmar och andra supporters är välkomna att beställa overaller.

Vi tänker inte att Volleybompagänget ska köpa overaller. De får vänta tills de vuxit på sig och börjat med kidsvolley (i årskurs 1).

Beställningar görs genom ledarna i de olika träningsgrupperna som har listor att skriva upp sig på. Sista beställningsdatum är onsdag 12 februari.

Uthämtning sker på respektive grupps träning och beräknas kunna göras v. 11 eller 12. Betalning sker med swish i samband med hämtning av overallen. Vi har en QR-kod på plats för detta. Mer information kommer om det.

 

What do you want to do ?
New mail
Skribent: Ingrid Söderbergh
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners:

 

Klubbpartners och övriga sponsorer

 

What do you want to do ?
New mail

Postadress:
Vännäs VK - Volleyboll
c/o Malin Karlsson, Fällforsvägen 71
91134 Vännäs

Kontakt:
Tel: 0702019992, 0702298205
E-post: This is a mailto link

Se all info