Hoppa till sidans innehåll

Träningstider och -grupper 2022/23

19 SEP 2022 22:30
Vi välkomnar nu alla till en ny härlig inomhussäsong. Den interna fördelningen av träningstiderna börjar vara klar även om det kan bli någon mindre tidsjustering. Läs mer om våra grupper och träningstider här.
  • Uppdaterad: 19 SEP 2022 22:38

Alla yngre grupper kör igång med sin verksamhet vecka 39 förutom Volleybompan som p.g.a. hallavbokning börjar v. 40 d.v.s  söndag den 9/10. Våra seriespelande sexmannagrupper (dam- och ungdomslagen ) har redan kört i gång. 09/10 startar v. 38.

Vi välkomnar varmt nya som "gamla" deltagare i våra barn- och ungdomsgrupper, både tjejer och killar. I de yngsta grupperna Volleybompa och Kidsvolley-16 vill vi att ni föranmäler er via formulären som länkas där vi samlar in kontaktuppgifter till barn och ledare. För äldre grupper tar ni kontakt med respektive grupps ledare innan ni kommer så att kontakt etableras.

Information om de olika spelformerna, träningsgrupperna, kontaktuppgifter samt om medlemskap finns i toppmenyn dit du även kommer genom att klicka på länkarna nedan. Frågor kan du ställa till ledare i de respektive träningsgrupperna eller till This is a mailto link så skickas de vidare till rätt person. Vi kommer under hösten att byta hemsida men vi hoppas kunna genomföra detta på ett smidigt sätt.

Varmt välkommen!

Skribent: Malin Karlsson
E-post: This is a mailto link

Klubblogotyp

Huvudpartners:

 

Klubbpartners:

 

What do you want to do ?
New mail

 

What do you want to do ?
New mail

Postadress:
Vännäs VK - Volleyboll
c/o Malin Karlsson, Fällforsvägen 71
91134 Vännäs

Kontakt:
Tel: 0702019992, 0702298205
E-post: This is a mailto link

Se all info

What do you want to do ?
New mail