Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgift


Alla aktiva medlemmar ända ner till Volleybompa och deltagare i Sportmix ska betala medlemsavgift. Medlemskapet är inte bara bara ett ekonomiskt bidrag till vår gemensamma verksamhet utan även ett bevis på att du är en del av vår förening och kan rösta på vårt årsmöte.

Det är givetvis fritt att prova på träning några gånger innan betalning av medlemsavgift. Vi tar inte ut några andra avgifter för deltagande i vår verksamhet.

Vi går i januari igenom alla betalningar och skickar ut personliga påminnelser till den som inte betalt. Vi ber dig betala nu och bespara oss extrajobb.

Medlemsavgiften betalas senast den 31 december till Vännäs volleybollklubbs bankgiro 579-8970 ange namn och träningsgrupp.
Exempel: Filip Karlberg -08

Är du osäker på om du redan betalt avgift för säsongen? Då ber vi dig att söka i din betalningshistorik i höst fr.o.m. september efter betalning gjord till klubbens bankgiro. Det besparar vår kassör Ann-Charlotte mycket tid och energi. 

Medlemsavgift för säsongen 2020/21:

Vid senaste årsmötet beslutades att medlemsavgifterna för säsongen 2020/21 ska ligga kvar på samma nivå som för 2019/20. De avgifter som gäller är:

300 kronor för spelare upp till och med årskurs 9 (inkl. Volleybompa och Sportmix)
500 kronor för aktiva spelare från gymnasieålder och uppåt.

300 kronor för äldre motionsvolleyspelare (som inte deltar i seriespel)
300 kronor stödmedlemsskap (skriv "stöd+namn")

Frivilligt för vuxna aktivitetsledare att betala medlemsavgift (300 kronor)

Licens och försäkringsskydd

Vi licenserar alla tävlingsaktiva spelare (de äldre än Volleybompa) vilket ger ett individen ett försäkringsskydd via Svensk volleyboll vilket kostar oss 155 kronor per spelare och kalenderår. För licens krävs att spelarens fullständiga namn och personnummer (10 siffror) samt en kontakt-e-postadress har meddelats träningsgruppens ledare och att ledaren i sin tur registrerat spelaren i sin grupp i Idrott Online (samma system som träningsnärvaron registreras i). Det går inte licensera spelare som inte finns korrekt inlagda i Idrott Online.

Nya dataskyddsförordningen GDPR

Inom idrottsrörelsen behandlas personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar och utbildningar. Det finns inom idrottsrörelsen en uppförandekod för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt som vi följer. 

Läs mer på Personuppgifter i idrotten.

Vi finner samhörighet och glädje i att dela bilder på från vår verksamhet och vi frågar noga i våra träningsgrupper om det är ok för varje individ. 

 

 

  

Uppdaterad: 13 DEC 2020 22:27 Skribent: Styrelsen
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners:

 

Klubbpartners och övriga sponsorer

 

What do you want to do ?
New mail

 

What do you want to do ?
New mail

Postadress:
Vännäs VK - Volleyboll
c/o Malin Karlsson, Fällforsvägen 71
91134 Vännäs

Kontakt:
Tel: 0702019992, 0702298205
E-post: This is a mailto link

Se all info

What do you want to do ?
New mail