Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgift


Alla aktiva medlemmar ända ner till Volleybompa ska betala medlemsavgift. Medlemskapet är ett bevis på att du är en del av vår förening och kan rösta på vårt årsmöte. Vi tar inte ut några andra avgifter för deltagande i vår verksamhet och har inga krav på försäljningsinsatser. Förutom medlemsavgiften har vi krav på arbetsinsatser vid arrangemang och evenemang. Det är möjligt att prova på träning i några veckor innan betalning av medlemsavgift. Avgiften avser hela säsongen hösten 2021 - våren 2022.

Medlemsavgiften betalas senast den 30 november till Vännäs volleybollklubbs bankgiro 579-8970 ange för- och efternamn samt träningsgrupp.
Ex.: Filip Karlberg -08 eller Anna Karlsson Volleybompa. Den som börjar senare på säsongen betalar samma avgift. Vår kassör går i november igenom alla betalningar och vi skickar genom ledarna sedan ut personliga påminnelser till den som inte betalt. Om ni hamnar på familjebeloppet (900 kronor) så mejla This is a mailto link med namn på vilka spelare ni har i familjen enligt instruktionerna ovan. Skriv då familjemedlemsavgift och familjens efternamn vid betalningen på klubbens bg. 

Är du senare osäker på om du redan betalt avgift för säsongen? Då ber vi dig att söka i din betalningshistorik på bankgirot efter betalning gjord till klubbens bankgironummer. Det bespar vår kassör Ann-Charlotte mycket tid och energi. Vi jobbar alla ideellt.

Medlemsavgift för säsongen 2021/22:

Årsmötet 2020 beslutade att medlemsavgifterna för säsongen/verksamhetsåret 2021/22 ska vara enligt följande:

  • 300 kr för spelare upp till och med årskurs 9 (inkl. volleybompa och sportmix)
  • 300 kr för äldre motionsvolleyspelare (som inte deltar i seriespel)
  • 300 kr för stödmedlemskap
  • 500 kr för seriespelande spelare från gymnasieålder och uppåt.
  • Frivilligt för vuxna aktivitetsledare att betala medlemsavgift (300 kr).
  • Maxbelopp om 900 kr per familj.

Licens och försäkringsskydd

Vi licenserar alla tävlingsaktiva spelare (de äldre än Volleybompa) vilket ger ett individen ett försäkringsskydd via Svensk volleyboll vilket kostar oss 155 kronor per spelare och kalenderår. För licens krävs att spelarens fullständiga namn och personnummer (10 siffror) samt en kontakt-e-postadress har meddelats träningsgruppens ledare och att ledaren i sin tur registrerat spelaren i sin grupp i Idrott Online (samma system som träningsnärvaron kopplar till). Det går inte licensera spelare som inte finns korrekt inlagda i Idrott Online.

 

 

  

Uppdaterad: 25 NOV 2021 17:20 Skribent: Styrelsen
E-post: This is a mailto link

Klubblogotyp

Huvudpartners:

 

Klubbpartners:

 

What do you want to do ?
New mail

 

What do you want to do ?
New mail

Postadress:
Vännäs VK - Volleyboll
c/o Malin Karlsson, Fällforsvägen 71
91134 Vännäs

Kontakt:
Tel: 0702019992, 0702298205
E-post: This is a mailto link

Se all info

What do you want to do ?
New mail