Hoppa till sidans innehåll

Angående licenser 2018

21 NOV 2017 19:38
Tidigare har föregående års licens kunnat användas januari ut, detta är dock inte fallet länge. FIA tillåter inte SBF att ha det så utan varje licens är nu enbart giltig 1 jan till sista dec.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2018 14:19

Ett förtydligande när det gäller våra licenserade medlemmar inför 2018.

Tidigare har föregående års licens kunnat användas januari ut, detta är dock inte fallet länge. FIA tillåter inte SBF att ha det så utan varje licens är nu enbart giltig 1 jan till sista dec. Alla licenser är idag spärrade och låses upp för utskrift i LOTS när medlemsavgiften är betald, problemet Vara MK har är att medlemsavgifterna skickas ut i februari efter årsmötet.

Om någon skall åka tävling så får ni ta kontakt med Marcus Strand på 0703370760 eller This is a mailto link som kan låsa upp er licens för 2018. Krav på att medlemsavgiften betalas in innan licensen låses upp är givet då licensen inte är giltig om man inte har ett betalt medlemskap i en motorklubb för året licensen skall gälla.

Vi kommer att ta upp detta i styrelsen för hur vi kommer lösa detta på ett smidigare sätt till nästa år, detta har vi under november blivit informerade om så vi har inte kunnat förbereda oss för detta. Vi kommer hjälpa till att lösa detta så smidigt som möjligt för er som skall åka tävling och var gärna ute i god tid innan.

Skribent: Marcus Strand
Epost: Adressen Gömd

 

 SAMARBETSPARTNERS:

 

Postadress:
Vara MK - Bilsport
Vara MK/Co Vara Plåtslageri AB, Kungsgatan 45
53431 Vara

Kontakt:
Tel: 0703132930
E-post: This is a mailto link

Se all info