Hoppa till sidans innehåll

Funktionärer sökes!

03 MAJ 2022 13:49
Vi ber våra medlemmar att läsa detta meddelande från klubben där vi söker funktionärer inför våra kommande arrangemang under året.
  • Uppdaterad: 03 MAJ 2022 13:49

Hej medlemmar! 

Vi i Vara Motorklubb har, precis som många andra motorklubbar, de senaste åren haft problem med att få ihop funktionärer till våra tävlingar. Det har gjort det problematiskt att genomföra de tävlingar vi haft på ett bra och smidigt sätt. För att kunna bibehålla en aktiv och levande klubb med tävlingar och träningar inom flera olika sportgrenar framöver, önskar vi nu ännu lite mer hjälp från våra medlemmars sida.

För Dig som är aktivt tävlande, och har eller kommer att lösa ut din licens i Vara Motorklubb år 2022, önskar vi att Du kan ställa upp som funktionär på minst 2st av klubbens arrangemang under året. Kolla över listan nedan vilka arrangemang Du kan medverka som funktionär på och maila någon an nedanstående personer. Kan du inte medverka själv går det bra att skicka en ersättare.

För Dig som inte löst ut, eller inte tänker att lösa ut din licens i Vara Motorklubb år 2022, ser vi jättegärna att också Du kan hjälpa till på våra arrangemang! All hjälp vi kan få är av yttersta tacksamhet! Det går bra att skicka ett mail till nedanstående om Du har möjlighet att hjälpa till.

Vi hoppas att på detta sätt kunna säkra upp funktionärssituationen på ett tidigare stadie och därmed ha en större möjlighet till väl genomförda och uppskattade arrangemang under 2022!

Tack på förhand, vi ses under motorsportåret 2022!

  • Regularity 28/5 
  • Drifting-SM 12-13/8 
  • Rally 3/9 
  • Folkrace 17/9

Kontakt för Folkrace: This is a mailto link
Kontakt för Rally: This is a mailto link
Kontakt för Drifting: This is a mailto link
Kontakt för Regularity: This is a mailto link

Skribent: Marcus Strand
E-post: Adressen Gömd

 

 SAMARBETSPARTNERS:

 

Postadress:
Vara MK - Bilsport
Henrik Darius Förvaltning AB, Däckgatan 1
53450 Vara

Kontakt:
Tel: 0705513423
E-post: This is a mailto link

Se all info