Hoppa till sidans innehåll

Newbodyförsäljning!

2018-08-22 17:55
Nu är det dags för Varbergs Gif Friidrotts Newbody-försäljning! De flesta av er har sålt Newbody tidigare, men några av er är nya. Pengarna som kommer in via Newbody till föreningen är viktiga, och går bland annat till läger och tävlingsavgifter
  • Uppdaterad: 2018-08-22 17:55Det kommer kataloger med Newbodykläder denna eller nästa vecka, de delas ut på era träningar. Katalogerna är jättebra att lägga på jobb, ta med på släktkalas eller visa grannarna när man säljer. Man kan även sälja via nätet, i webshopen. Nedan följer en länk som du klickar i för att starta din försäljning, och du kan starta med en gång idag! Dela gärna länken med era vänner, så kan de gå in och kika! Försäljningen håller på i ca 4 veckor, och sista dag för att registrera vad ni sålt är den 21:e september.

Tänk på att bara registrera en mailadress per säljare! Dela gärna webshopen till de ni vill sälja till, via Facebook och andra sociala media. Mer information om hur man gör detta kommer med katalogen.

Önskvärt från föreningens sida är att man säljer minst 3 paket/familj, men såklart gärna fler paket…! I år känns det extra viktigt, eftersom Getabocksspelen inte blev av, och klubben förlorar en stor möjlighet till intäkt där. Kanske kan vi alla anstränga oss lite extra med Newbodyförsäljningen i år?!

 

Stort lycka till med försäljningen!!

 

Undrar ni något, så hör av er till kontaktperson Marina Kogler, This is a mailto link

Länk till webshop:

https://www.newbody.se/reg/TBEGGXM

Skribent: Monika Callenberg
Epost: Adressen Gömd

 

 

 
Välkommen 2019!

 

 

VARBERGS MÅNGKAMP

Tävlingen återkommer 2019

 

 

 
 

 

KLUBBTÄVLINGAR

  

 

      Götalandsmästerskapen
    inomhus

 10-11 mars 2018
 

 

 ÖVRIGA SPONSORER 

 
Postadress:
Varbergs GIF Friidrottsförening - Friidrott
Danska vägen 15
43251 Varberg

Kontakt:
Tel: 034014848
E-post: This is a mailto link

Se all info