Hoppa till sidans innehåll

Ny klubbchef: Lisa Rogö

22 AUG 2021 20:38
Vi kan glädjande meddela att vi nu har en klubbchef på plats. Lisa Rogö heter hon och hon startar sitt uppdrag nu direkt. Vi hälsar Lisa varmt välkommen till Varbergs GIF Friidrott! Nedan kan du läsa hennes egen presentation.
  • Uppdaterad: 22 AUG 2021 20:38

Hej alla aktiva i Varbergs GIF,

Jag heter Lisa Rogö och det är med största respekt och glädje som jag kommer bli er nya klubbchef!

Jag är bosatt med min familj i Billdal, söder om Göteborg, så körsträckan till Varberg är mycket smidig. Sen 2016 har jag jobbat i friidrottsvärlden. Först som sportchef i IFK Göteborg Friidrott och sedermera barn- och ungdomsansvarig. Jag lämnade min tjänst för snart ett år sedan men jag har kvar mitt engagemang hos en grupp av föreningens ungdomar. Jag har alltid älskat vår sport och har tränat och tävlat flitigt genom barn-, ungdoms- och junioråldern. Att nu får hänga kvar i den här härliga miljön i form av tränare är nog den viktigaste ingrediensen till mitt välmående.

Jag kom i kontakt med Varbergs styrelse efter att jag hållit tränarutbildning för UC Väst i er kanonfina hall "Tresteget". Varbergs GIF har fantastiska förutsättningar med både ute- och inneanläggning, bra och omtyckta arrangemang, många aktiva friidrottare och många ideella krafter och jag är jätteglad att få vara en del av er resa framåt!

Jag är 45 år och är gift med en "gammal" friidrottare som även han är tränare. Vi har två barn, 14 och 12 år, som också har stort idrottsintresse. Vi gillar verkligen att resa, men har under pandemin upptäckt allt det vackra som finns i vår närhet och jag har landat i att jag som dalkulla har hamnat helt rätt på västkusten. När kvällen och lugnet kommer sätter jag mig gärna vid pianot, drar på mig hörlurarna och spelar. En bra kontrast till det i övrigt fartfyllda livet.

Uppdraget som jag tillträder är på 50 %. I nuläget har vi inte bestämt vilka arbetstider jag kommer ha. Dock är det klart att jag kommer vara i Varberg en heldag i veckan. Mest troligt tisdagar. Och då är jag på plats till sista träningen är avslutad.

Vill ni säga hej eller har ni redan nu frågor är ni välkomna att kontakta mig på: lisa.rogo.vgiffriidrott@gmail.com

Allt gott! Hoppas vi ses snart!
Lisa

Skribent: Styrelsen
E-post: Adressen Gömd
 

Tävlingsresultat:

 

Välkommen 2 juli 2022
kontakt: This is a mailto link
 

Välkommen till Varberg
13-14 aug 2022

 

Inomhus-DM
för Västsvenska distriktet
Ställs in 8-9 jan 2022 och kommer ev att genomföras vid senare tillfälle

 

Välkommen tillbaka inomhussäsongen 2022/2023
 


 

 
       SPONSORER OCH SAMARBETSPARTNERS
 
   
 
image6k88.png
 

 

 
   
 
     
 
 

  
 
 
 
Postadress:
Varbergs GIF Friidrottsförening - Friidrott
Danska vägen 15
43251 Varberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@varbergsgi...

Se all info