Hoppa till sidans innehåll

Nytt träningskoncept startar 12 oktober

03 OKT 2021 22:35
Tisdag 12 oktober startar vi med extra träningspass för de ungdomar, födda 2008 och tidigare, som vill satsa lite extra. Läs mera nedan om detta.
  • Skapad: 03 OKT 2021 22:35

Varbergs GIF Friidrotts vision är att klubben ska vara en av de ledande friidrottsföreningarna i Sverige. I vår verksamhetsidé står bl a att klubben ska verka för att alla intresserade ska få möjlighet att bedriva friidrott i Varberg. Verksamheten ska omfatta både breddverksamhet samt friidrott på elitnivå. Styrelsen har, i dialog med klubbchef Lisa Rogö, tagit fram en modell för att kunna erbjuda fler av våra aktiva möjlighet att gå mot en elitsatsning samtidigt som vi behåller vår fina breddverksamhet.

Aktiva, från 14 år och äldre, som uttrycker att de vill göra en särskild satsning kommer till att börja med erbjudas ett extra teknikpass i veckan utöver sin vanliga gruppträning, med inriktning på den eller de grenar de uttryckt önskemål om. Inga grupper kommer att delas utan den vanliga träningen
kommer att bedrivas som tidigare. För att den aktiva ska erbjudas det extra teknikpasset kommer det att ställas krav på hög träningsnärvaro (basträning + teknikpass) och att den aktiva är beredd att tävla regelbundet i större tävlingar utanför Halland. Vi kommer följa de aktivas närvaro regelbundet och
de som inte kan leva upp till tränings- och tävlingsmålet kommer inte längre erbjudas det extra passet. Det nya teknikpasset kommer att ledas av föreningens duktiga tränare.

Med start tisdagen den 12 oktober välkomnar vi aktiva friidrottare som:
- är P/F14 eller äldre
- vill göra en elitsatsning
- vill träna ytterligare ett pass i veckan utöver nuvarande träningar
- kan ha en hög träningsnärvaro totalt (ca 90%)
- vill tävla i större tävlingar utanför Halland vid minst 6 tillfällen per år

Den nya träningsstrukturen kommer att utvärderas löpande under hösten och mindre justeringar kommer att göras kontinuerligt. Har du frågor kring träningsstruktur eller de nya teknikpassen är du välkommen att kontakta någon i styrelsen.

Skribent: Styrelsen
E-post: Adressen Gömd
 

Tävlingsresultat:

 

Välkommen 2 juli 2022
kontakt: This is a mailto link
 

Välkommen till Varberg
13-14 aug 2022

 

Inomhus-DM
för Västsvenska distriktet
Ställs in 8-9 jan 2022 och kommer ev att genomföras vid senare tillfälle

 

Välkommen tillbaka inomhussäsongen 2022/2023
 


 

 
       SPONSORER OCH SAMARBETSPARTNERS
 
   
 
image6k88.png
 

 

 
   
 
     
 
 

  
 
 
 
Postadress:
Varbergs GIF Friidrottsförening - Friidrott
Danska vägen 15
43251 Varberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@varbergsgi...

Se all info