Hoppa till sidans innehåll

Funktionärsinformation


 

VOLONTÄRER TILL VARBERGSLOPPET 2020!

Vi söker volontärer till årets Varbergslopp, vilket genomförs lördagen den 4 juli. Har du frågor om arbetsuppgifter, själv vill vara med som volontär eller känner du kanske någon annan som vill vara med, kontakta oss på loppets mailadress:
This is a mailto link

 

FUNKTIONÄRER FÖR ÅRETS SAMTLIGA ARRANGEMANG 2020

Vi kommer under kvartal 1 att sända ut förfrågan till samtliga medlemmar om hur och när man har möjlighet att vara funktionär vid årets egna arrangemang.

 

 

--------------------

JULBOCKSPELEN 7 DECEMBER 2019

Efter ett intensivt arrangemangsår är det nu dags för årets sista; Julbockspelen den 7 december. Julbockspelen är en ungdomstävling för åldrarna 12 - 17 år. Tävlingen omfattar bara sprint- och hoppgrenar.  

Funktionärsförteckning
Vi har fått några återbud och har därför uppdaterat funktionärsförteckningen. Den uppdaterade listan för tävlingen hittar du här.


Tider och samling
Tidsprogrammet för tävlingen kommer att läggas ut på hemsidan ca en vecka före tävlingen.

Tävlingarna startar kl 9.30 (OBS senarelagd första starttid, från 09.00 till 09.30!) Samtliga funktionärer behöver därför vara på plats senast kl 8.30. Alla funktionärer i Tresteget ska bära våra ljusgröna funktionärströjor. Som vanligt blir du anvisad av din grenledare vad som ska förberedas.

Tävlingen beräknas avslutad ca kl 16.30.  


Iordningsställande av tävlingsfunktioner och andra funktioner
I vanlig ordning ansvarar grenledare/ansvarig för en funktion för att tävlingsplatsen är klar i god tid före första start. Kioskpersonal ansvarar tillsammans för förberedelser för kiosken.


Bemötande
Som funktionär bidrar du till en fin tävling genom ett positivt och serviceinriktat bemötande till de tävlande.  


Mat och fika under tävlingen
Klubben bjuder samtliga funktionärer på enklare matbit under dagen. Det blir i form av kall sallad, som delas ut i kiosken. Det kommer att finnas glutenfritt och vegetariskt alternativ. Finns även kaffe och bulle till funktionärer, men ta gärna med vattenflaska och om du vill ha något mera att äta. 


Frågor?

Då är du välkommen att höra av dig till funktionärsmailen:
This is a mailto link


Stort tack för att du deltar som funktionär vid tävlingen!


----------------

Getabockspelen 17 - 18 augusti 2019

TACK alla funktionärer!

Det blev fina tävlingar på Vallen i helgen när Getabockspelen avgjordes. Stort tack för er positiva inställning och era glada miner trots det stundtals bistra vädret. Vår positiva och vänliga inställning som funktionärer smittar av sig till de tävlande och vi får positiv återkoppling från deltagande klubbar. Många tävlande var också tappra i regnet och blåsten.

Några av er gjorde första tävlingen som funktionär i Varbergs GIF Friidrott. Vi hoppas ni tyckte det var kul att vara med och att ni givetvis även kommer med i fortsättningen. Vi behövs alla!

Nu laddar vi om inför nästa tävling som är Varbergs mångkamp, där vi samtidigt arrangerar JSM, USM och DM, helgen 14-15 september. Vi återkommer inom kort med funktionärsinformation för den tävlingen. Men först får vi lov att pusta ut och njuta lite av att Getabockspelen gick så bra!

STORT VARMT TACK för den här gången!
Tävlingskommittén

----------------


VARBERG FRIIDROTT GRAND PRIX, 15 JULI 2019


TACK alla funktionärer - ni bidrog stort till att det blev succé!

Det blev fantastiska tävlingar på Påskbergsvallen när vi i Varbergs GIF Friidrott debuterade som GP-arrangör. På Folksam Grand Prix hemsida kan ni se resultat och summering.

Att tävlingen gick så bra är mycket er förtjänst! Utan duktiga, positiva och engagerade funktionärer blir det ingen bra tävling. Ni gjorde alla allt som förväntades av er och lite till. Och tillsammans fick vi ju valuta för våra ansträngningar; det har bara hörts positiva omdömen om Varberg som arrangör!

För allt arbete och engagemang från er alla funktionärer:

ETT STORT VARMT TACK!
Organisationskommittén

 

- - -

Att vara funktionär är ett roligt sätt att se barn/ungdomar/vuxna tävla och samtidigt själv hjälpa till i klubben.

Att arrangera egna tävlingar är en av vår klubbs viktigaste inkomstkällor och dessa intäkter bidrar till att vi t.ex. kan låta våra aktiva åka på träningsläger för att utvecklas som friidrottare och samtidigt bygga teamkänsla. Klubben betalar också alla aktivas tävlingsavgifter.

Samtliga medlemmar i föreningen förväntas delta som funktionär minst fyra heldagar under året. För våra små friidrottare räknar vi med att det är föräldrar som gör dessa funktionärsdagar. Självklart är vi väldigt tacksamma om ni vill göra fler funktionärsdagar – all hjälp behövs!

Att delta som funktionär brukar uppfattas som trevligt, med god sammanhållning i respektive funktion. Att jobba som funktionär är inte svårt, alla kan bidra på något sätt. Vi lär känna varandra och lär av varandra.

Funktionärsansvariga och tävlingskommittén

- - -

Grendokument:

Diskus.pdf

Höjdhopp 1.pdf

Höjdhopp 2 lilla.pdf

Kula.pdf

Längdhopp 1.pdf

Längdhopp 2 hoppzon.pdf

Löpning målområde.pdf

Löpning start.pdf

Slägga.pdf

Spjut.pdf

Stavhopp.pdf

Tresteg 1.pdf

Vindmätare.pdf

- - -

Uppdaterad: 31 JUL 2018 21:04 Skribent: Tävlingskommittén
 
 


4 juli 2020
kontakt: This is a mailto link

 


50-årsjubileum för tävlingen
8-9 augusti 2020
 
 
VARBERGS MÅNGKAMP
5-6 september 2020
 
 


Tack för 2019 års tävling Återkommer inomhussäsongen 2020/2021

 
 


 

 
       SPONSORER OCH SAMARBETSPARTNERS
 
   

 

 

 
   
 
     
 
 

  
 
 
 
Postadress:
Varbergs GIF Friidrottsförening - Friidrott
Danska vägen 15
43251 Varberg

Kontakt:
Tel: 034014848
E-post: This is a mailto link

Se all info