Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder


 

Klubbkläder

Vem drömmer väl inte om att en dag kliva överst på prispallen? Visst är det då roligt att klä sig i snygga kläder och stolt visa upp den förening man representerar. Det ska alltid synas när en deltagare från Varberg GIF Friidrott tävlar och står på pallen!

Klubbkläder är en viktig del i en klubbs profil. Bestämmelser på förbundsnivå säger: ”Tävlande skall tävla i sin förenings fastställda tävlingsdräkt”.
För Varbergs GIF Friidrotts del innebär det röd överdel och blå byxor, samtliga plagg märkta med föreningens namn på ryggen och logotyp på bröstet.

Klubbkläder beställs vanligtvis två gånger per år. Aktuell information publiceras på hemsidan. Samarbete med Trimtex och XLNT-reklam


Sportshop

Varbergs GIF Friidrotts sportshop är alltid öppen för beställning av diverse profilerade produkter såsom ryggsäck, sportbag, väska till spikskor. Observera att plaggen dock varken är avsedda eller godkända för tävling, detta med undantag för en alternativ första tävlings t-shirt (se nedan). Samarbete med XLNT-reklam

 

Övrigt alternativ
Provar du på friidrott och är sugen på att tävla? Ett billigare alternativ är då att kontakta XLNT-reklam (se fliken Sportshop) och be dem trycka upp en röd tävlings t-shirt. Vid diverse klubbaktiviteter finns även möjlighet att byta, skänka eller köpa/sälja begagnade klubbkläder. Kanske kan man annars låna av en kompis?
Uppdaterad: 01 OKT 2017 11:21 Skribent: Monika Callenberg
 
 


4 juli 2020
kontakt: This is a mailto link

 


50-årsjubileum för tävlingen
8-9 augusti 2020
 
 
VARBERGS MÅNGKAMP
5-6 september 2020
 
 


Tack för 2019 års tävling Återkommer inomhussäsongen 2020/2021

 
 


 

 
       SPONSORER OCH SAMARBETSPARTNERS
 
   

 

 

 
   
 
     
 
 

  
 
 
 
Postadress:
Varbergs GIF Friidrottsförening - Friidrott
Danska vägen 15
43251 Varberg

Kontakt:
Tel: 034014848
E-post: This is a mailto link

Se all info