Hoppa till sidans innehåll

Varbergs Friidrott Grand Prix


Ja, så är namnet på den deltävling av Folksam GP som Varbergs GIF Friidrott arrangerar till sommaren. Måndagen den 15 juli är dagen! Då hoppas vi på fantastiska tävlingar, publikfest och fint väder! Nu har planeringen tagit full fart.


Idrottsfesten...
Vi hoppas på en härlig idrottsfest på Påskbergsvallen på eftermiddagen och kvällen den 15 juli! Mycket kan och vill vi påverka själva, genom ett väl genomfört arrangemang och engagerade, proffsiga och vänliga funktionärer. Precis som alltid… Vi jobbar för ett intressant startfält, med en skön blandning av lokala förmågor och några mera kända friidrottare på elitnivå. Arbetet med att ställa samman startfältet har startat.

Organisationen...
En tävlingsorganisation har skissats på och en organisationskommitté har precis etablerats. Det är många funktioner – en hel del även utanför själva tävlingsgrenarna. Kul! Men också en utmaning!

Funktionärerna...
Vi behöver er alla! Det här evenemanget kommer att pågå under några få timmar, lite kortare alltså är våra ordinarie tävlingar. Många olika funktioner ska bemannas; vi behöver funktionärer för tävlingsgrenarna, korgbärare för överdrag, i kiosk och servering, vid entré, vid parkering, som publikvärdar etc etc. Vi kommer att gå ut till er alla medlemmar om deltagande som funktionär.

Informationen till medlemmar
Här på hemsidan kommer vi löpande att lägga ut aktuellt om tävlingen. Det finns också en GP-sida där du så småningom kommer att hitta mera information. Du kommer till den genom att klicka här.


Boka in 15 juli! 😊


Organisationskommittén:
Ramon Bengtsson, Peder Bengtsson, Anders Wallin, Monika Callenberg, Lars-Anders Callenberg. Elisabeth Rehn och Marie-Louice Andersson

Uppdaterad: 17 FEB 2019 18:44 Skribent: Marie-Louice Andersson
Epost: Adressen Gömd


 Måndag 15 juli 2019
 

 
 

Lördag 6 juli 2019

 

17-18 augusti 2019

 

 

VARBERGS MÅNGKAMP,
tillika USM och JSM i mångkamp!

14-15 september 2019

 
 

  

December 2019
 

 

KLUBBTÄVLINGAR

  

 


 

 

 

 
 
Postadress:
Varbergs GIF Friidrottsförening - Friidrott
Danska vägen 15
43251 Varberg

Kontakt:
Tel: 034014848
E-post: This is a mailto link

Se all info