Hoppa till sidans innehåll

Ett troget GIF-hjärta har stannat

28 DEC 2016 16:19
Inge Ohlson en av Varbergs GIF:s mesta ledare och supporter finns inte längre bland oss.
  • Uppdaterad: 05 JAN 2017 13:52

Ett stort hjärta för Varbergs GIF slutade att slå i julveckan efter ett långvarigt och idogt arbete för vår kära förening. Hur många träningar och matcher Inge har sett är det nog ingen som vet, men det är många. Lika troget som att han satt på läktaren när seriespelet kom igång lika troget stod han och tittade på vinterträningen och träningsmatcher när vädret var allt annat än gästvänligt.

Hur många lotter som Inge har sålt är det inte heller någon som vet men det är tusentals genom åren. Bingolotterna inte minst vid juletid var ett av Inges stora intresse även här var hans insats ovärderlig.

Inge engagerades som ungdomsledare 1975 då hans son Jan började spela fotboll och han blev GIF trogen under alla år. Inge var ordförande i föreningen från 1976 t o m 1982 samt 1989. Dessutom var han huvudkassör i föreningen 1993-94. Efter bildandet av Varbergs GIF Idrottsallians var Inge i fotbollsföreningen huvudkassör 1995-97 samt ordförande 2003.

Våra tankar går självfallet till hustrun Gun och barnen med familjer.

Vi alla i Varbergs GIF Idrottsallians och Gamla Giffares Klubb har nu sorg efter en fantastisk ledare och supporter men vi kan samtidigt glädjas åt alla de glada minnen vi har efter en av våra största ledare och supporters - Inge Ohlson.

Vila i Frid

Skribent: Mats Eriksson och Christer Tompowsky
Epost: Adressen Gömd

Boka lokal Påskbergsgården
OBS! Behörighet krävs


 


 

Stöd våra föreningar
Klicka på bild och läs hur!

 


 

Stöd fotbollens secondhandverksamhet

 


 

Stöd vårt arrangemang
Lördag 4 juli 2020


 

 

 
 
 
 

Postadress:
Varbergs GIF IA
Varbergs GIF IA, Danska vägen 15
432 51 Varberg

Kontakt:
Tel: 034014848
E-post: alliansen@varbergsgi...

Se all info