Hoppa till sidans innehåll

Ny ordförande: Håkan Magnusson

28 MAR 2014 16:03
Som sagts i föregående nyhet fick Alliansen ny ordförande vid årsmötet. Varbergs GIF Idrottsallians hälsar härmed sin nye ordförande Håkan Magnusson hjärtligt välkommen i föreningen! Då hans namn är relativt obekant i GIF-kretsar fann vi det lämpligt
  • Uppdaterad: 03 JAN 2017 20:35

Nämnas kan att Elly Svensson haft ett finger med i spelet i att få fram Håkan som kandidat.

Håkan_1

 

"Jag blev sent Giffare men har länge varit gift med en Giffare. Jag träffade henne på Societen i mitten av 60-talet då jag som kadett besökte Varberg. Här började min yrkesbana som fört oss båda Sverige runt och sedan 2003 heltidsboende i Varberg.

De första 20 åren var jag yrkesofficer som arbetade med utbildning och ledarskapsfrågor och bodde huvuddelen av denna tid i Vallentuna mitt emellan Stockholm och Arlanda. Med två grabbar i skolåldern och friidrottsintresserad hustru blev hela familjen djupt engagerad i Vallentuna Friidrottsklubb vilken startades året före vi flyttade till Vallentuna. Gertie och jag gick TL 1-3  utbildning och hade hand om friidrottsskolan på vintrarna och var lagledare för våra lag i Kalle Anka cup på sommaren. Under stor del av denna tid var jag styrelseledamot och ordförande i föreningen. Med svärföräldrar i Varberg blev Getabocksspelen de första tävlingarna utanför Stockholm som grabbarna deltog i.

Nästa stora steg på livstrappan blev då jag lämnade försvarsanställningen och gick till Saabkoncernen och där ett bolag som arbetade med utbildningssimulatorer. I Saab blev jag kvar de återstående 20 åren som yrkesverksam och jobbade huvudsakligen utomlands. Hela tiden mycket intressanta och utmanande uppgifter där människokontakter varit en stimulerande röd tråd.

Numera blir inte resorna lika frekventa men den dag jag nåddes av mail från Elly befann vi oss i Wilson Prom en underbar nationalpark och Australiens sydligaste udde. Åter blev jag frestad av en intressant uppgift och svarade ja på frågan från valberedningen och är nu nyvald ordförande i Varbergs GIF Idrottsallians. Jag ser fram emot att lära känna föreningarna och era aktiviteter, vi syns på Påskbergsvallen."

Skribent: Stig-Göran Larsson
Epost: Adressen Gömd

Boka lokal Påskbergsgården
OBS! Behörighet krävs


 


 

Stöd våra föreningar
Klicka på bild och läs hur!

 


 

Stöd fotbollens secondhandverksamhet

 


 

Stöd vårt arrangemang
Lördag 4 juli 2020


 

 

 
 
 
 

Postadress:
Varbergs GIF IA
Varbergs GIF IA, Danska vägen 15
432 51 Varberg

Kontakt:
Tel: 034014848
E-post: alliansen@varbergsgi...

Se all info