Hoppa till sidans innehåll

Crosskola


Informationssida för Varbergs Motorklubbs Crosskola

För kontakt, skicka meddelanden till Crosskolan på  This is a mailto link 


 Varbergs Motorklubbs Crosskola 2020

I år kommer crosskolan att drivas av ett nytt gäng crosskoleföräldrar. Och vilken säsong vi har framför oss!

En crosskola som främst kommer att fokusera på att deltagarna skall ha kul!

Vi är mycket stolta att meddela att årets tränargäng består av ett mycket starkt team: Tomas Walding, Claes Andersson, Rasmus Sjöberg & Rasmus Andersson.

MÅNDAGAR: Samling kl. 17:00 vid kiosken. Då skall man vara ombytt och klar för körning. Tränarna kommer att gå igenom träningsupplägget för respektive grupp under samlingen. Ju fler vuxna vi är som hjälps åt under träningspasset desto tryggare och bättre blir det för våra crosskoledeltagare! Under träningen får medföljande målsman vara behjälplig sitt barns träningsgrupp. Det kan t.ex. handla om att vara flaggvakt ute på banan. Kiosken kommer att hållas öppen vid varje träningstillfälle, där det kommer att finnas möjlighet att handla dryck och lättare tilltugg.

ONSDAGAR: Dessa dagar kommer att ha olika teman! Alla crosskoledeltagre är välkomna. Det erbjuds tillfällen att slipa på olika körtekniker med hjälp av gästtränare och roliga aktiviteter! Samling kl 17:00 vid kiosken. Då skall man vara ombytt och klar för körning. Schemat för träningsaktiviteterna fylls på efter hand under våren. Samma upplägg även onsdagar, ju fler vuxna på banan, desto tryggare körning för våra crosskoledeltagare! Kiosken kommer även att vara öppen vid detta träningstillfälle.

NYHETER FÖR I ÅR: Vi är väldigt glada att vi har utökat vårt tränarteam med crossproffsen Rasmus Sjöberg och Rasmus Andersson. Vi är säkra på att både dessa killar har massor av tips och trix att dela med sig av till våra crosskoledeltagare!

Ett antal onsdagar kommer att ha olika teman, bl.a. kända gästtränare och fokus på exempelvis start-på-grind-övningar. Mer info och innehållet på onsdagarna kommer löpande under våren.

AVGIFTER: För att få delta i crosskolan krävs ett familjemedlemsskap i VMK som skall vara betalt när crosskolan startar, avgiften för crosskolan tillkommer.

Familjemedlemsskap: 900kr

Crosskoleavgift deltagare stora banan: 1.200 kr

Crosskoleavgift 50-65 cc / lilla banan: 800 kr

Avgifterna skall vara betalda till Varbergs Motorklubbs bankgiro. Märk din betalning med vilken avgift/avgifter du betalar, exempelvis Crosskolan.

Bankgironummer: 617-2639

Tag med kvitto på inbetalning av medlems- och crosskoleavgift vid inskrivningstillfället.

Vi kommer också att fokusera på att ALLA ska trivas och känna sig som en del i vår härliga gemenskap. Vi peppar varandra och ser alla, vuxen som barn, till att crosskolan blir veckans höjdpunkt! Vi ser fram emot att träffa er!

VÄLKOMNA! // Crosskolegänget 

För alla förare upp till och med 12 år krävs ingen licens för att vara med i Crosskolan, man är halvförsäkrad genom sitt medlemskap i SVEMO och klubbens banlicens. Från det kalenderåret som föraren fyller 13 år måste man minst ha en klubb-licens.

 Gå gärna med i vår grupp på Facebook

https://www.facebook.com/groups/1852768274952145/

 Följ Varbergs MK på Facebook

https://www.facebook.com/varbergsmk/

Vi finns även på Instagram! In och följ!

Uppdaterad: 19 APR 2018 19:50 Skribent: Charlotte Larsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Varbergs MK
Kroksbergsvägen 1a
43292 Varberg

Besöksadress:
Kroksbergsvägen 1a
43292 Varberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info