Hoppa till sidans innehåll

Frågor & Svar


Här samlar vi våra vanligaste frågor & svar

Är banan öppen idag?

Svar: Vi har ALLTID aktuell information om öppettider och för vilka klasser det gäller i vår kalender. Klicka här.

Är lilla MX-banan öppen idag? 

Svar: Lilla banan är alltid öppen när stora banan är öppen, aktuell information finns i kalendern, samt under fliken träningsupplägg.

 Kan man prova-på hos er? 

Svar: Jajjamen. Varje måndag som Crosskolan har ordinarie träning så finns det möjlighet att prova-på. Säg till i kiosken eller kontakta Crosskolan via mail innan. Information finns här.

Är banan fixad? I vilket skick är banan? 

Svar: Vi håller aldrig banan öppen om den inte är i körbart skick. Den är alltså ALLTID i körbart skick när vi har öppet. Håll koll i kalendern för aktuell information.

 Är banan blöt? / Hur blöt är banan?

 Svar: Vi håller aldrig banan öppen om den inte är i körbart skick. Den är alltså ALLTID i körbart skick när vi har öppet. Håll koll i kalendern för aktuell information.

 Är Endurobanan öppen?

Svar: Om Endurobanan är öppen så står det i kalendern, här. Vi har tillstånd att köra på Endurobanan mellan 1 oktober-31 mars, och all aktuell information om det hittar du här.

Måste jag vara medlem i VMK? Räcker det med stödmedlemskap för att få köra?

Svar: Ja, just nu när Corona-pandemin härjar i landet så är träningen endast för medlemmar. I normala fall, när vi har öppen träning, så räcker det med ett medlemskap i SVEMO-ansluten klubb. Du måste vara aktiv medlem, dvs För MC eller BIL över 18 år gäller enskilt medlemskap och för barn under 18 år gäller familjemedlemskap. Du hittar all information här. Du kan alltså INTE träna på vår anläggning som stödmedlem.

Räcker det att vara medlem för att få köra på Crosskolans tider, måndagar & onsdagar?

 Svar: Nej. Måndagar och onsdagar är till för de elever som är inskrivna i Crosskolan. Vare sig det är ledarledd träning, eller fri träning, så behöver du vara inskriven i Crosskolan, du hittar informationen här.

Uppdaterad: 17 APR 2020 10:14 Skribent: Charlotte Larsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Varbergs MK
Kroksbergsvägen 1a
43292 Varberg

Besöksadress:
Kroksbergsvägen 1a
43292 Varberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info