Hoppa till sidans innehåll

Hippocrates.se ny ridskoleplattform


Nytt datorsystem - Hippocrates.se

Vi har nu uppgraderat ridskolan med ett nytt datorsystem från Hippocrates.se (istället för Horsemanager) som ska förenkla vår vardag, samt ge dig som elev ett mervärde då du kan hantera dina lektioner och mycket annat i vår nya elevportal.

Detta innebär att du som elev / målsman måste logga in i elevportalen och uppdatera er personliga information samt godkänna avtalet. Avtalet är det första som kommer upp direkt när du loggat in.
När du har gjort detta så hittar länken till din personliga information längst upp till höger - klicka på ditt namn och välj “Inställningar”. Gör de ändringar som behövs och klicka sedan på knappen som det står “Spara grundinformation” på.

OBS: Om du märker att “Spara grundinformation” knappen inte går att klicka på, så beror det på att ditt lösenord behöver uppdateras då det är för svagt, eller att det inte är ändrat från de “standard” lösenordet som vi har satt för ridskolan.
Ändra lösenordet så kommer du kunna spara dina uppgifter.

Delbetalningar:
Ridskolan har en funktion för delbetalningar och är det något som du vill aktivera så gör du detta under dina inställningar. Du klickar i kryssrutan “Delbetalningar” så kommer ridskolan att dela upp dina fakturor på tre delar.
Observera att detta endast gäller hela terminskurser och du bör aktivera detta snarast så att det kommer med till nästa fakturering. Klicka på menyvalet “Information” och sedan fliken “Övrig information” för att läsa mer om hur vi hanterar delbetalningar. Delfaktureringsavgiften är 50kr per faktura vilket innebär att hela avgiften 150kr kommer på första fakturan. Inloggning:

Du loggar in på följande adress: https://academy.hippocrates.se
Som användarnamn skriver du in din mejladress.
Lösenordet är: VMRK2019
Och slutligen skriver du in bolagskoden som är: VmRK

Uppdaterad: 21 DEC 2018 07:56 Skribent: Åsa Blomqvist Jonsson
Epost: This is a mailto link

 VmRKs nya Ridskoleportal

 

thumbnail[3]

Välkommen till Värmdö Ridklubbs IdrottsCafé
Öppettider:
Mån-Fre 15.30-18.30
Lördag 10.00-14.00
Söndag 12.00-17.15

 
Dagligen serverar vi lättare mellanmål och smårätter.
Vi har ett stort utbud på dricka, godis, bars och kaffebröd.
Varmt välkommen!
 
Cafét drivs i klubbens regi och allt överskott återinversteras inom klubben. Har du möjlighet att hjälpa till med bemanning av cafét så tveka inte att ta kontakt med Åsa Lindblom 073-9142520 

 

Värmdö Ridklubbs klubbkläder beställer du här

 

 

 

Postadress:
Värmdö RK - Ridsport
Södra Evlinge Gård
13953 Värmdö

Kontakt:
Tel: 0857168534
Fax: 0857168819
E-post: This is a mailto link

Se all info