Hoppa till sidans innehåll

Seger i hemmapremiären

07 OKT 2017 20:55
  • Uppdaterad: 07 OKT 2017 21:11

Stabilt Värnamo div 1

Hemmapremiär mot ett taggat RIG Falköping kan vara en tuff start men idag var vi ett steg större än våra gäster. Det slutade med Värnamovinst med 3-0 (25-19, 25-23, 25-19) efter bra block och försvarsspel inför en stor hemmapublik!

Vi är jobbiga att möta idag. Får ett finger på varje boll och RIG måste göra väldigt vassa handlingar för att vinna bollen. Rig har en duktig passare i Ella Sandberg som är Värnamospelare från början och hon fick slita hårt då vi lyckades ok med våra servmål. Inte jättemånga rena ess men många gånger fick vi tillbaka bollen hyfsat snällt vilket gjorde att vi kunde utnyttja hela laget i anfall.

Bäst idag
1 Block- och försvarsspel - i o m bra servar bäddar vi för ett bra blockspel. Stabilt och tufft där Jollan tar 5 blockpoäng, Sara 4 (dessutom 3 servpoäng) och Lisa T 3. Försvar - bra ramar att spela runt i blocket bäddar i sin tur för bra försvar och vi tar otroligt mycket boll idag
2 Julia - tänk att du bara passat i några månader. Spelar moget och är en naturlig ledare på plan. Dessutom med riktigt bra serve idag, 4 ess kom från Julia.
3 Jollan och Lisa T! Trots att ni båda spelat väldigt länge är ni ödmjuka och lyhörda för fögrändringar och vill ständigt utvecklas. Vi tränare har lite nya idéer mot vad ni är vana vid😂

Vi har ett hungrigt gäng på bänken där många är med för att lära i år. Div två drar igång om två veckor, det ska bli kul att följa!

Vi vet vad vi vill träna på och kommer jobba på detaljer i veckan. Nästa helg möter vi Göteborg (serietvåor förra året) borta, kan nog vara bästa motståndet hittills så där gäller att vi är på topp!

Bra jobbat idag av HELA truppen! Ikväll njuter vi av serieledningen!

(På något vänster slutar alltid våra lagbilder såhär 👇🏼)

Jessica & E-K

Skribent: P
Epost: Adressen Gömd

 

 

 Holmgrens_Logotyp_Text_ner_CMYK

 

Gummidepån Logo

Finnvedsbostäder

Postadress:
Värnamo VBA - Volleyboll
C/o Carina Eek, Stenmursvägen 6
33154 Värnamo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info