Hoppa till sidans innehåll

FAQ

FAQ


Vilka danskurser har ni?

Svar: Klicka in på fliken kurser så ser du aktuellt utbud av kurser. Vi har alltid kurser i bugg. Övrigt utbud kan variera och att det varierar beror ofta på vilka ledare klubben har att tillgå. Vi har alltid kurser som riktar sig till dig som vill socialdansa. Vi har också träningar för dig som vill tävla.

Måste jag vara medlem?

Svar: Ja, vi vill helst att man är medlem i klubben om man dansar hos oss. Medlemsavgiften kommer automatiskt på fakturan då du anmäler dig till en kurs. Medlemsavgiften betalas endast 1 gång per år. Undantaget är kursen "Bugg 4-ever", där behöver du inte vara medlem för att delta. Däremot tas en  högre avgift ut vid deltagande för den som ej är medlem.

Måste jag anmäla mig till kurserna?

Svar: Ja, du måste anmäla dig via fliken "kurser" till alla kurser du vill delta i. Detta för att vi ofta hyr in ledare. Då måste vi i förväg kunna se att kursen "går ihop sig" för att vi ska kunna starta den. Dessutom är många av våra kurser sk pardanser och för att det ska blir så jämnt fördelat som möjligt mellan förare och följare är föranmälan också till stor hjälp. 

Hur betalar jag min kursavgift?

Svar: När du anmält dig skickas vid antagning ett antagningsbesked ut via e-post. I det mailet står hur du betalar och vilken summa du ska betala samt övriga upplysningar om betalning. Undantaget är kursen "Bugg 4-ever" där du vid anmälan kan välja att köpa ett sk 10-kort. Det betalas isf i kassan vid aktuellt kurstillfälle. 10-kortet är personligt, kan ej överlåtas till annan person och gäller i 1 år från inköpsdatum.

Varför får jag inget bekräftelsemail på min kursanmälan?

Svar: Av någon anledning hamnar mail från oss ofta i skräpposten. Särskilt om det är första gången du anmält dig till en kurs hos oss. Så titta i skräpposten! Hittar du inte något där kanske din e-postadress inte stämmer, kanske blev det någon bokstav eller punkt fel då du skrev in den vid anmälan? Om du inte sett någon bekräftelse efter nån dag eller så vill vi gärna att du skickar ett mail till oss på This is a mailto link från den mailadress du vill att vi ska kontakta dig på. Så ska vi säkert få det att fungera sen!

Behövs några särskilda saker, kläder eller skor?

Svar: Mjuka och lediga kläder är att föredra. Du har med dig ett par skor som används i danslokalen. Ytterskor lämnas i entrén. Det är bra om du tar med en vattenflaska att dricka ur. Det är svettigt att dansa!

Jag vill hjälpa till i föreningen, hur gör jag?

Svar: Kontakta styrelsen eller valberedningen. Skicka ett meddelande till This is a mailto link eller ta kontakt med oss genom Facebook eller Instagram.

Jag vill börja tävla, hur gör jag?

Svar: Ta kontakt med vem som helst som redan tävlar i klubben eller prata med tävlingsansvarig (Marita Ahola) så hjälper vi dig. Du behöver skaffa en tävlingslicens och sen är det bara att köra!

Jag hittar inte svar på min fråga här...

Svar: Skicka ett meddelande till This is a mailto link eller ta kontakt med oss genom Facebook eller Instagram.

Uppdaterad: 07 AUG 2018 08:49 Skribent: Styrelsen
E-post: Adressen Gömd

Bli medlem

 

 

aktivas kommitté700x200px

 

www.dansskor.se

   DSF_Logga_2_-800-

 

   Drog och doping vaccinerad klubb 


 

Postadress:
Västbo SDK - Danssport
Danska vägen 13
33236 Gislaved

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info