Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till motionsgruppsserie

24 SEP 2019 13:43
  • Skapad: 24 SEP 2019 13:43

Korpen har tagit paus från sin bordtennisverksamhet och hyr inte längre pingishallen. Vi ser nu över möjligheterna att använda Korpens tid på torsdagar kl 20.00 till andra aktiviteter. Just nu är tiden helt öppen för vem som helst i klubben att nyttja för eget spel.

Många av våra medlemmar har tidigare deltagit i Korpens bordtennisverksamhet och för att möta efterfrågan på matchspel startar vi nu en rak singelserie där alla möter alla. För att motivera fullföljandet av sin anmälan och även skapa möjlighet att dela ut vinster till dom som placerar sig bäst kommer avgiften för serien att vara 100 kr per deltagare. Deltagare i nationellt seriespel (pingisligan - div 3) har inte möjlighet att delta i motionsgruppens singelserie.

Serieansvarig är Peter Eriksson som kan svara på frågor och lämna mer info. Hur lång serien blir beror på deltagarantal.
Anmälan sker till Peter Eriksson This is a mailto link eller 070-463447.
SENAST 4 oktober
Avgiften betalas vid anfordran till Peter Eriksson.
Deltagare i serien är självfallet skyldiga att betala medlems- och träningsavgift för innevarande säsong (1 200 kr). Man behöver inte vara licensierad och matcherna ger inga rankingpoäng.

Eftersom vi nu har ledig tid på torsdagar kl 20.00 fungerar det utmärkt att spela matcher på den tiden. Tänkt på att serien är skapad som ett alternativ till Korpens tidigare serie på torsdagar. Självklart kan matcher spelas även på träningstid måndagar och onsdagar men lås inte upp träningstiden till att bli endast seriematcher. Ni har säkert gott omdöme och kan känna av vad som fungerar. Vi kommer att följa upp hur tiden används i vid årsskiftet.

Skribent: Johan Rinderud
Epost: This is a mailto link

Mattsponsorer

Logo ADSUM

 

Logo Mentor365

Våra övriga sponsorer

ma_lin_banner mark V_banner Sydsport

rakza_banner silverline_banner  Sit-Down-Logo-228x110Yasaka

 

Yasaka blädderkatalag

 

Donic blädderkatalog


Yasaka produktkatalog ATEA_Logo

Logo Idrottens Bingo

Postadress:
Västerås BTK - Bordtennis
Box 315
72107 Västerås

Besöksadress:
Sjöhagsvägen 7
72132 Västerås

Kontakt:
Tel: +46739846475
E-post: This is a mailto link

Se all info