Hoppa till sidans innehåll

Träningsstart onsdag 9/1

08 JAN 2019 16:35
Info om vad som händer i januari
  • Uppdaterad: 08 JAN 2019 16:35

Onsdag 9 januari kör vi igång igen efter juluppehållet. 

Hoppas alla haft en bra jul och ett fantastiskt nyår. Vi har haft träningsuppehåll med undantag för några av våra barn/ungdomar som kört ett tredagarsläger. Nu kör vi igång träningarna för vårterminen och hoppas på lika god stämning i hallen som i höstas. Under uppehållet har vi jobbat vidare med vårterminen och det kommer att ske några förändringar under våren.

TRÄNINGSSTART OCH NY(-GAMMAL) TRÄNARE
Träningarna startar igen onsdag 9 januari. Då återkommer till vår stora glädje en av våra tidigare tränare, Gustav Lindroth. Gustav kommer att vara huvudansvarig för träningarna på måndagar och onsdagar. Vi kommer på så sätt få en bättre planering mellan passen i båda grupperna som tränar dessa dagar. Vi kommer på måndagar och onsdagar dessutom att ha en extra tränare på plats som i stor utsträckning kommer att ha fokus på multibollsträning.
NYTT TRÄNINGSPASS
På det tidiga passet på måndagar har vi varit väldigt många. Det har tyvärr varit svårt att hjälpa alla på ett bra sätt trots att vi försökt ha flera tränare på plats. Vi har därför bestämt oss för skapa ett nytt träningspass på tisdagar 17.15-18.30/18.45. Passet kommer att vara anpassat efter dom som börjat tävla på öppna tävlingar och tanken är då att de som tränat på måndagar och börjat tävla kan byta måndagspasset mot tisdagen men passet är såklart även öppet för er i andra grupper. Det sker ingen uttagning utan ni väljer själva vad som passar er bäst, det är viktigt att man är bekväm i gruppen och att kompisar får hänga ihop även om den ena tävlar och den ändra ännu inte gör det. Vi hoppas båda grupperna ska bli ungefär lika stora och att vi på så sätt bättre ska ha möjlighet att skapa bra förutsättningar för att ha roligt vid pingisbordet.
Har ni frågor kring detta så tveka inte att skriva eller ring till Johan Rinderud 073-9846475.

UNGDOMSTÄVLING 26 januari
Ni har tidigare fått lite info om nästa ungdomstävling som denna gång går i Västerås. Vi spelar i Klövernhallen och hoppa massor av västeråsare kommer och provar på att spela matcher. Vi försöker anpassa så man får spela mot spelare som kommit ungefär lika lågt och på så sätt få så jämna matcher som möjligt. Vi kommer här att behöva hjälp av er föräldrar att "döma" matcherna vilket i huvudsak handlar om att hålla räkningen och vem som ska serva samt fylla i matchresultat. Vi kommer att ha kort info om det i samband med tävlingen.

SAMMANDRAG DIV 3
2-3 februari är det dags för sammandrag i div 3 här i Västerås. Sammandraget spelas i två pass om dagen där det behövs åtta domare per pass. Se redan nu till boka in er så ni han hjälpa till att döma, domararvode betalas ut enligt SBTFs bestämmelser. Här kan vi alla hjälpa till att heja på vårt lag och få chansen att kolla in lite bra pingis.

Välkomna till vårsäsongen
Skribent: Johan Rinderud
Epost: This is a mailto link

Mattsponsorer

Logo ADSUM

 

Logo Mentor365

Våra övriga sponsorer

ma_lin_banner mark V_banner Sydsport

rakza_banner silverline_banner  Sit-Down-Logo-228x110Yasaka

 

Yasaka blädderkatalag

 

Donic blädderkatalog


Yasaka produktkatalog ATEA_Logo

Logo Idrottens Bingo

Postadress:
Västerås BTK - Bordtennis
Box 315
72107 Västerås

Besöksadress:
Sjöhagsvägen 7
72132 Västerås

Kontakt:
Tel: +46739846475
E-post: This is a mailto link

Se all info