Hoppa till sidans innehåll

Ungdomstävling 10 februari

2018-01-29 15:58
  • Uppdaterad: 2018-09-14 15:27

10 februari är det dags för en ny ungdomstävling denna gång i Eskilstuna.
Förra tävlingen i Köping blev en deltagarsuccé med massor av spelare från både Västerås och länets övriga klubbar. Denna gång samarbetar vi med Södermanlands BTF så vi även får träffa spelare från vårt grannlän. Vi har inte fått någon formell inbjudan ännu men följande gäller:

Ungdomstävling i MUNKTELLARENA, Verkstadsgatan 5, Eskilstuna
Anmälan SENAST 09.30
Startavgift 50 kr betalas på plats

För vem?
Dessa tävlingar öppna för alla barn och ungdomar. De fungerar utmärkt för er som nyligen börjat spela pingis men även för dem som spelat en tid men inte tagit steget i större omfattning delta i öppna tävlingar.

Varför?
Meningen med arrangemanget är att spelarna ska få spela så många matcher som möjligt mot så jämt motstånd som möjligt vilket brukar fungera mycket bra. Arrangerande förening har själva fått bestämma om man spelat om placeringar eller inte.

Målsättningen från Västerås Bordtennisklubb är att vi tillsammans ska kunna lära oss att åka på tävlingar, skapa en gemenskap och ha roligt tillsammans. Matcherna är till för att i matchsituationer träna på det vi gjort på träningarna. Vinster och placeringar ska vara sekundärt.

Hur?
Vanligen delar vi upp oss efter spelstyrka så man får så jämna matcher som möjligt. Vi spelar alla mot alla i en grupp med 4-6 spelare, därefter spelas ytterligare matcher antingen i en ny pool eller i ett slutspel beroende på arrangör och antal spelare.

Man anmäler sig och betalar tävlingen på plats. Anmälan ska ske i Munktellareanan senast kl 09.30. Man brukar vara klar till ca 13.00 beroende på deltagarantal. Förra gången var vi dock väldigt många så det blev många matcher och flera av oss var kvar till 16.00. Vill/kan man spela en kortare tid går det utmärkt.
Det finns kafeteria i Munktellarean men ta gärna med någon extra att stoppa i er om energin tryter efter ett par timmar.

Vi har provat samåkning några gånger och det har hittills inte funnits något behov. Denna gång kan den som behöver skjuts höra av sig till Johan Rinderud så löser vi det. Övriga träffas på plats.

 

FAQ
Det står på inbjudan att man ska ha licens?
Alla medlemmar i Västerås BTK har licens, det ingår i vår medlemsavgift

Behöver man särskild utrustning?
Skor, shorts, t-shirt och racket. Vi ser helst att man spelar i vår röda klubbtröja (finns att köpa i hallen för 50 kr/st)

Har du frågor eller funderingar så ring eller mejla


Frågor:
Mejla This is a mailto link eller ring
Johan Rinderud 073-9846475

Skribent: Johan Rinderud
Epost: This is a mailto link

Mattsponsorer

Logo ADSUM

 

Logo Mentor365

Våra övriga sponsorer

ma_lin_banner mark V_banner Sydsport

rakza_banner silverline_banner  Sit-Down-Logo-228x110Yasaka

 

Yasaka blädderkatalag

 

Donic blädderkatalog


Yasaka produktkatalog ATEA_Logo

Logo Idrottens Bingo

Postadress:
Västerås BTK - Bordtennis
Box 315
72107 Västerås

Besöksadress:
Sjöhagsvägen 7
72132 Västerås

Kontakt:
Tel: +46 73 984 64 75
E-post: This is a mailto link

Se all info