Hoppa till sidans innehåll

Sponsring


Västerås Bordtennisklubb samarbetar idag med

Yasaka och Sydsport

Sit Down

ATEA

Adsum Revisorer & Företagskonsulter

Studiesupport Mälardalen


 

Vi söker fler intressanta samarbetspartners.

Västerås BTK är idag en mycket aktiv breddförening där alla som vill spela pingis får möjlighet att spela oavsett ålder, kön, etnicitet, funktionsnedsättningar eller ekonomiska villkor. Vi är övertygade om att bredd skapar spets om man är uthållig och har bra förutsättningar.

Västerås BTKs ungdomsverksamhet är basen i föreningens utveckling och det område där vi fokuserar såväl ekonomiska resurser som utvecklingsarbete.

Föreningen har för tillfället (november 2016)  tre i stort sett fulltecknade pingisskolor för våra nybörjare, en pingisgrupp och en utvecklingsgrupp för våra ungdomar som spelat lite längre. Vi räknar med att under kommande säsong växa ytterligare med ett par träningsgrupper.

Föreningen arrangerar löpande träningsläger, minst två gånger per år, och har ambitionen att genomföra minst en klubbresa per år.

 

Vi har en stor motions- och seniorverksamhet med en blandning av spelare som inte tävlar och de som tävlar aktivt i både tävlingar och seriespel.

Våra seniorlag spelar i division 2-4 där man idag är klar serieledare i div 2 med stora chanser för uppflyttning till div 1. Seriespelen spelas i sammandragsform där vi varje säsong arrangerar ett sammandrag i respektive division. Föreningen har även det maximala antalet lag anmälda i länets veteranserie.

Varje år arrangerar vi Västeråsmästerskapet, en av mellansveriges största bordtennistävlingar som går av stapeln i slutet av september varje år.


 

Västerås BTK har under de senaste säsongerna inte arbetat så aktivt som vi skulle önska med sponsorkontakter. Är det någon av er aktiva eller föräldrar som kan tänka er hjälpa till med detta kan vi se över vad detta skulle kunna innebära.

Vet ni med er att ni själva eller era kontakter kan tänka sig samarbeta med oss så är vi öppna för diskussion om både sponsorbelopp som motprestationer. Självfallet finns alltid möjlighet till sedvanligt profiltryck på kläder och skyldar i vår fina pingishall men vi är även öppna för andra önskemål. Det finns självklar möjlighet att profilera sig under vår stora tävling, under seriesammandrag och ungdomstävlingar som arrangeras i Västerås.

Det går såklart utmärkt att sponsra med annat än pengar. Vi genomför ett antal läger per år då vi har behov av mat, frukt m.m. Vi arrangerar klubbresor, åker till tävlingar och har ibland andra transportbehov där vi har behöver hyra fordon och annat. Detsamma gäller i samband med Västeråsmästerskapen då vi fyller hela Klövernhallen med bord och spelare.

Är du intresserad av att sponsra en förening för alla som sätter barn i focus så skicka ett mejl till This is a mailto link eller ring Johan Rinderud 073-9846475 så hittar vi en lösning.

Uppdaterad: 31 JAN 2018 09:07 Skribent: Johan Rinderud
Epost: This is a mailto link

Mattsponsorer

Logo ADSUM

 

Logo Mentor365

Våra övriga sponsorer

ma_lin_banner mark V_banner Sydsport

rakza_banner silverline_banner  Sit-Down-Logo-228x110Yasaka

 

Yasaka blädderkatalag

 

Donic blädderkatalog


Yasaka produktkatalog ATEA_Logo

Logo Idrottens Bingo

Postadress:
Västerås BTK - Bordtennis
Box 315
72107 Västerås

Besöksadress:
Sjöhagsvägen 7
72132 Västerås

Kontakt:
Tel: +46739846475
E-post: kansliet@vasterasbtk...

Se all info