Hoppa till sidans innehåll

April 2017


Mars

I mars har våra serielag i de nationella serierna div 2 och div 3 spelat sina sista omgångar. Div 2 laget valde att undvika uppflyttning till div 1 och slutade tvåa i serien. Stort grattis till en väl genomförd säsong Lasse, Petter, Henrik F, Henrik M, Dan och Ante.

Laget i div 3 har med viss förstärkning gjort en utmärkt säsong och lyckades hålla sin andraplats i serien. Laget har rätt att kvala till div 2 men har valt att avstå från kval. Grattis till Peter, Patrik, Adis och Johan.

Förutom de nationella serierna har div 4 spelats klart. Tre lag och 23 spelare från Västerås har deltagit i serien. Särskilt glada är vi att många av våra ungdomar tagit steget och börjat etablera sig i serien. I Västmanland har vi desstuom spelat veteranserien i tvåmannalag med tre lag (vi fick inte anmäla fler!) och 17 spelare.

Mars månads övergång till april har dessutom bjudit på klubbresan till Köping och Mälarenergi open. Många fina prestationer från tävlingen där Peter Engman och Patrik Engberg visat framfötterna i H2 och H1, bra jobbat! 

 

April

April = påsk. Denna säsong har vi inte planerat för läger utan ställer in all träning 10-17 april och ger våra utmärkta tränare påsklovsledigt.

Pingissäsongen börja ebba ut efter att serierna spelats. Under april ser vi fram emot Hallstahammarsmästerskapen 29-30/4 och blickar längtantfullt mot Majpoolen och discopingis 13 maj.

 


Vi ses vid pingisborden.
VÄSTERÅS BTK - PINGIS PÅ TOPPNIVÅ

Uppdaterad: 28 AUG 2017 11:00 Skribent: Johan Rinderud
Epost: This is a mailto link

Mattsponsorer

Logo ADSUM

 

Logo Mentor365

Våra övriga sponsorer

ma_lin_banner mark V_banner Sydsport

rakza_banner silverline_banner  Sit-Down-Logo-228x110Yasaka

 

Yasaka blädderkatalag

 

Donic blädderkatalog


Yasaka produktkatalog ATEA_Logo

Logo Idrottens Bingo

Postadress:
Västerås BTK - Bordtennis
Box 315
72107 Västerås

Besöksadress:
Sjöhagsvägen 7
72132 Västerås

Kontakt:
Tel: +46739846475
E-post: kansliet@vasterasbtk...

Se all info