Hoppa till sidans innehåll

December 2016


Under november har vi hunnit med en hel del. Stora händelser har varit HÖSTLOVSLÄGRET, DM och UNGDOMSTÄVLING I HALLSTAHAMMAR

HÖSTLOVSLÄGRET blev en stor succé med träningshallen full av bord. På 17 bord lirade som mest 34 barn och hade några kanonbra dagar tillsammans med Jimmy, Marcus och Johan. Vi hade förmånen att få äta mat från vår samarbetspartner MANGIA MI som kommer att leverara mat till oss under flera arrangemang framöver.

DM spelades 12-13 november i vår hall i Västerås. Flera av våra deltagande ungdomar visade att de verkligen har lyft sitt spel denna säsong. I herrsingel imponerades vi alla av Marcus Pettersson (tävlar för Köping men är tränare i Västerås på måndagar) som slog Henric Forsberg i en underhållande final.

UNGDOMSTÄVLINGEN i ARBOGA fyllde Arboga BTKs pingshall och mer därtill. Sju ungdomar från Västerås ställde upp i tävlingen och vi som hade förmånen att se dem spela hade alla ett stort leeende på läpparna av deras glädje och fantastiska spel. Nu ser vi fram emot nya ungdomstävlingar i Norberg, Köping och Västerås.

Innan november är slut ska vi hinna med DISCOPINGIS och FREDAGSKUL 25 november mellan 18-20. Vi träffas, lirar pingis till musik, mumsar på popcorn och dricker lite läsk. Hela familjen är välkommen så se till att ta med mamma och pappa så ni kan utmana dom på kung eller rundpingis.

AVGIFTER - 30 november är sista betalningsdag för våra avgifter. Du har idag fått mejl från This is a mailto link om avgifterna. Har du inte fått mejlet så är det viktigt att du hör av dig till kansliet så vi ser över dina kontaktuppgifter.

 

DECEMBER

Träningarna pågår till och med vecka 50 och avslutas med JULPOOLEN lördag 17 december. Vi tar sedan julledigt till skolstarten. Mer info om när träningarna startar i januari kommer inom kort.

JULPOOLEN är en tävling för hela familjen. Vi bjuder på julmust och lite fikabröd under tävlingen. För att matcherna ska bli så jämna och spännande som möjligt får man en startpoäng (handikapp) beroende på ålder och träningsgrupp. Vi spelar till 21 poäng istället för 11. De yngsta och nyaste spelarna börjar på max 19.

JULLOVSLÄGRET kör vi 27-29 december. Lägret är öppet för alla oavsett om man när helt ny inom pingisen eller om man spelat många år. Vi anpassar träningen så att alla får spela med dom som spelat ungefär lika länge. Den 29 december tränar endast de som spelat lite lägre och inriktar sig på tävlingsspel. Maten leveraras från MANGIA MI. Du anmäler dig genom mejl till This is a mailto link.

 

TRÄNINGSGRUPPERNA kan komma att justeras lite efter årsskiftet. Vi har väldigt många barn i pingisskolorna på onsdagar och torsdagar. Vi ser löpande över ungdomarnas utveckling och försöker hitta rätt träningsgrupper för dom. Vi är måna om att de lär känna sina träningskompisar och känner sig trygga i gruppen så hör gärna av er med återkoppling till oss ledare.

Som vanligt gäller det att vi tar hand om varandra och har kul tillsammans. Vi hjälps åt så alla kan vara med på sina egna villkor.


Vi ses vid pingisborden.
VÄSTERÅS BTK - PINGIS PÅ TOPPNIVÅ

Uppdaterad: 28 AUG 2017 11:00 Skribent: Johan Rinderud
Epost: This is a mailto link

Mattsponsorer

Logo ADSUM

 

Logo Mentor365

Våra övriga sponsorer

ma_lin_banner mark V_banner Sydsport

rakza_banner silverline_banner  Sit-Down-Logo-228x110Yasaka

 

Yasaka blädderkatalag

 

Donic blädderkatalog


Yasaka produktkatalog ATEA_Logo

Logo Idrottens Bingo

Postadress:
Västerås BTK - Bordtennis
Box 315
72107 Västerås

Besöksadress:
Sjöhagsvägen 7
72132 Västerås

Kontakt:
Tel: +46739846475
E-post: kansliet@vasterasbtk...

Se all info