Hoppa till sidans innehåll

December 2018


Vi är redan förbi andra advent. Tyvärr har tomten sprungit vilse med månadens information och eftersom undertecknad för tillfället är en smula rörelsebegränsad tog det lite tid att hinna ikapp.

November var månad med full fart på vår verksamhet. Ungdomsgrupperna fortsätter växa, särskilt den tidiga gruppen på måndagar och onsdagar. Vi har försökt ladda upp med fler ledare och har i vart fall på måndagar ofta kunnat vara tre ledare. Vi arbetar på hur vi ska göra träningen så bra som möjligt och återkommer med besked om eventuella förändringar innan uppstarten i januari.

November bjöd på ett DM i Kungsör, sammandrag i både div 2, 3 och 4 samt tränarutbildning här i Västerås. December har startat med Pinchos cup i Eskilstuna och en ungdomstävling i Arboga. I Eskilstuna var det massor av Västeråsare som spelade, både i herr- och ungdomsklasserna. Flera av våra yngre ungdomar kämpade på i både sina egna åldersklasser och även i herrklasser med fantastiskt fint spel. På ungdomstävlingen i Arboga deltog totalt 13 barn/ungdomar varav 9 från Västerås. De flesta fick spela 9 matcher vardera så det blev riktigt bra matchträning. Jättebra arrangerat av Arboga BTK med flera fasta domare, något för oss att ta efter 26 januari då det.

 

Närmast i december är JULPOOLEN nu på lördag 15 december. Har du inte anmält dig i förväg i hallen senast onsdag 12e behöver du vara på plats kl 12.00 annars till 12.30. Tävlingen är öppen för hela familjen och är en handikapptävling där man får olika många poäng i handikapp beroende på spelnivå, allt för att få så jämna matcher som möjligt. Läs mer på anslaget i hallen eller i den bifogade filen.

 

All tränarledd träning tar uppehåll under jul och nyår. Sista träningen före jul blir fredagen 21 december och den första startar igen vid skolstart onsdag 9 januari.

Vill man träna lite extra under ledigheten finns det möjlighet att låna nyckel genom att ringa Johan Rinderud 073-9846475 eller vara med på vårt

 

NYÅRSLÄGER 2-4 JANUARI

Lägre är öppet för alla men de flesta kommer att vara yngre än 20. Du anmäler dig till This is a mailto link SENAST 20 december. Mer info finns på hemsidan https://idrottonline.se/VasterasBTK-Bordtennis/Nyheter/Egnanyheter/nyarslager2-4januari

 

Efter nyår är det dags för Stratospoolen i Enköping. Anmäl dig i träningshallen senast 15 december. Lite senare, 26 januari, är det dags för nästa ungdomstävling i Västerås.

Uppdaterad: 10 DEC 2018 15:22 Skribent: Johan Rinderud
Epost: This is a mailto link

Mattsponsorer

Logo ADSUM

 

Logo Mentor365

Våra övriga sponsorer

ma_lin_banner mark V_banner Sydsport

rakza_banner silverline_banner  Sit-Down-Logo-228x110Yasaka

 

Yasaka blädderkatalag

 

Donic blädderkatalog


Yasaka produktkatalog ATEA_Logo

Logo Idrottens Bingo

Postadress:
Västerås BTK - Bordtennis
Box 315
72107 Västerås

Besöksadress:
Sjöhagsvägen 7
72132 Västerås

Kontakt:
Tel: +46739846475
E-post: kansliet@vasterasbtk...

Se all info