Hoppa till sidans innehåll

Februari 2017


JANUARI

Januari har bjudit massor av positiv pingis för oss Västeråsare. Träningar och tävlingar har kört igång med en rivstart.

Ungdomstävlingen i Köping 14/1 drog 24 spelare varav 12 från Västerås! Våra ungdomar deltog både i gruppen för erfarana och mindre erfarna spelare och bidrog till en positiv pingisanda och god kamratskap. Tyvärr hade vi inte ordnat med samåkning men ska bättra oss på den punkten till nästa resa.

Sammandrag division 2 15/1 - Vårt lag fortsätter att obesegrade dominera division 2 och rusar vidare mot spel i division 1. Matchkvoten 80-17 och att ingen i laget forlorat mer än fyra matcher hittills säger en hel del. Nästa sammandrag hemma i Västerås 11-12 mars avgör serien där VBTK skuggas av Linköping som är två poäng bakom.

Sammandrag division 3 14-15/1 i Västerås - Vårt arrangemang fixade vi med bravur. Stort tack till alla domare och sekretariat som ställde upp och gjorde sammandraget riktigt bra. Tack Mangia Mi som leverade kanongod mat till våra domare och spelare. Hur det gick för VBTK? Sex av åtta poäng med tapp endast mot seriesuveräna Heby var till och med bättre än planerat. Vi har nu avancerat till andra plats i en jämn serie där sista sammandraget blir avgörande för om vi behåller kvalplatsen till division 2. 

Stratospoolen - Många Västeråsare ställde som vanligt upp i Stratospoolen. Flest var vi gamlingar medan vi gärna hade sett fler av våra lovane ungdomar spela denna stora tävling. Malte, Calle och Oscar kämpade på otroligt bra och höll vår flagga högt på ungdomssidan. Stort grattis Malte och Calle till 3 och 4 platserna i H6. Stort grattis till Peter Engman som höll sitt löfte och tradition och vann H3 medan Johan Rinderud fick glädja sig åt strålglansen från Peter och en bronspeng.

 


 

FEBRUARI

Stora händelser i februari är framförallt 

12 februari - KLUBBMÄSTERSKAP i Klövernhallen, Västerås

19 februari - UNGDOMSTÄVLING i Klövernhallen, Västerås

dessutom spelar våra lag i division 4 sammandrag i Arboga 4-5 februari där VBTK C strider om andraplatsen i serien och våra oldboyslag träffas i Köping 18 februari.

KLUBBMÄSTERSKAP 12 FEBRUARI - kom ihåg att anmäla dig snarast, senast 31/1 i hallen eller i nödfall per mejl till This is a mailto link. Se inbjudan

UNGDOMSTÄVLING I VÄSTERÅS 19 FEBRUARI - nu har vi chansen att spela på hemmaplan. Vi laddar för en kanonrolig träningstävling där ALLA våra barn/ungdomar kan vara med. I Köping var vi 12 nu satsar vi på att vara 20 deltagare och arrangera en riktigt rolig förmiddag. Anmäla dig på plats SENAST 9.30. Avgiften är 50 kr. Läs mer här

 

Februari väntar runt hörnet, men vi i VBTK väntar inte vi lirar PINIGS!
Vi ses vid pingisborden.
VÄSTERÅS BTK - PINGIS PÅ TOPPNIVÅ

Uppdaterad: 28 AUG 2017 11:00 Skribent: Johan Rinderud
Epost: This is a mailto link

Mattsponsorer

Logo ADSUM

 

Logo Mentor365

Våra övriga sponsorer

ma_lin_banner mark V_banner Sydsport

rakza_banner silverline_banner  Sit-Down-Logo-228x110Yasaka

 

Yasaka blädderkatalag

 

Donic blädderkatalog


Yasaka produktkatalog ATEA_Logo

Logo Idrottens Bingo

Postadress:
Västerås BTK - Bordtennis
Box 315
72107 Västerås

Besöksadress:
Sjöhagsvägen 7
72132 Västerås

Kontakt:
Tel: +46739846475
E-post: kansliet@vasterasbtk...

Se all info