Hoppa till sidans innehåll

Januari 2017


Under december är den stora händelsen såklart julafton men vi ser såklart JULPOOLEN som det stora under december. Årets julpool besöktes av något färre deltagare än vad vi är vana vid. Med ett trettiotal deltagare med handikapp mellan -20 till +19 fick vi till slut se en final mellan de med mest minushandikapp (-15 och -20). Den bäste vann i en jämn final, stort GRATTIS Petter Nyblom.

I mellandagarna har vi genomfört årets jullovsläger under ledning av Jimmy och Marcus och med mat från Mangia Mi. På lägret deltog spelare från såväl våra pingisskolor som våra fortsättningsgrupper. Särskilt roligt är det att träffa kompisar från andra klubbar i länet.

 

JANUARI

Träningarna startar igen 9 januari med lite smygstart. Vi får tillbaka våra ordinarie tränare igen 16 januari.

Vårsäsongen brukar vara en intensiv pingisperiod. Tävlandet startar för många med en planerad ungdomstävling i Norberg 14/1, Stratospoolen i Enköping 21-22/11 och seriesammandrag i Västerås för vårt lag i div 3 som just ny ligger fyra i serien.

Ungdomstävling i Norberg - 14/1 ska enligt tidigare planering ungdomstävling 3 hållas i Norberg. Vi har ännu inte fått mer info om tid och plats. Vi kommer att försöka samordna redan på liknande sätt som till Arboga så håll utkik efter mer info.

Sammandrag division 3 14-15/1 i Västerås - Lagspel för fyramannalag. Vi tar emot sju gästande lag och spelar fyra omgånger under två dagar i vår hall. VBTK B ligger just nu fyra i serien på samma poäng som trean. Första omgågen börjar kl 10.00 och andra omgången kl 14.00. Kom gärna och heja på vårt lag och se lite bra pingis. Fri entre såklart.

 

Som vanligt gäller det att vi tar hand om varandra och har kul tillsammans. Vi hjälps åt så alla kan vara med på sina egna villkor.


Vi ses vid pingisborden.
VÄSTERÅS BTK - PINGIS PÅ TOPPNIVÅ

Uppdaterad: 28 AUG 2017 11:00 Skribent: Johan Rinderud
Epost: This is a mailto link

Mattsponsorer

Logo ADSUM

 

Logo Mentor365

Våra övriga sponsorer

ma_lin_banner mark V_banner Sydsport

rakza_banner silverline_banner  Sit-Down-Logo-228x110Yasaka

 

Yasaka blädderkatalag

 

Donic blädderkatalog


Yasaka produktkatalog ATEA_Logo

Logo Idrottens Bingo

Postadress:
Västerås BTK - Bordtennis
Box 315
72107 Västerås

Besöksadress:
Sjöhagsvägen 7
72132 Västerås

Kontakt:
Tel: +46739846475
E-post: kansliet@vasterasbtk...

Se all info