Hoppa till sidans innehåll

Maj 2017


April månad har rusat förbi. Seriespelandet är över och endast några tävlingar återstår denna säsong. I skrivande stund är några av våra ungdomar och seniorer och tävlar i Hallstahammarsmästerskapen, hoppas det går bra för er. Några av oss gamlingar laddar inför veteran-em i Helsingborg i sommar och har många träningstimmar kvar innan säsongen börjar om till hösten.

MAJ-poolen och discopingis 13 maj.
Innan vi börjar om ska vi avsluta denna säsong. Det gör vi med MAJ-poolen och discopingis lördagen 13 maj och med säsongsavslutning torsdag 17 maj. Majpoolen är en tävling för hela familjen. Vi tävlar efter ett handikappsystem så de som är yngst och spelat kortast tid startar på en högre poäng än de lite äldre. Det brukar vare en rolig och uppskattad tävling. Anmäl er i hallen senast 13.30 mot avgift 20 kr. Efter MAJ-poolen kör vi discopingis, uppskattningsvis ca 18.00. Vi bjuder på popcorn och läsk och spelar musik när vi har kul kring pingisborden. Discopingisen behöver ni inte anmäla er till och det kostar inget. Man stannar så länge man tycker det är kul men max till kl 20.00.

Säsongsavslutning 17 maj
Våra ordinarie träningar pågår till 17 maj då vi har säsongsavslutning. Därefter övergår träningen i icke tränarledd sommarträning då man kan komma och spela på ännu ej bestämda dagar och tider, mer info kommer.

Säsongsavslutningen 17 maj börjar kl 18.00. Vi kommer att dela ut priser från DM och klubbmästerskap. Dessutom kommer några att få våra "stimlanspriser" för en extra bra genomförd säsong. Stimulanspriserna delas ut i områden träningsvilja, individuella framsteg, kamratskap.Vi vill hylla alla vara pingisspelare men lyfter varje år fram några av våra barn/ungdomar som föregått med goda exempel. 

Vi hoppas i samband med säsongsavslutningen kunnna ha lite pingisaktiviteter med våra tränare, den som kommer får chansen att vara med....

I samband med säsongsavslutningen genomför vi vårt årsmöte där vi förutom de sedvanliga frågorna kommer att ta upp fråga om investering i ny golvbeläggning.

Vid pennan
Johan Rinderud

Uppdaterad: 28 AUG 2017 11:00 Skribent: Johan Rinderud
Epost: This is a mailto link

Mattsponsorer

Logo ADSUM

 

Logo Mentor365

Våra övriga sponsorer

ma_lin_banner mark V_banner Sydsport

rakza_banner silverline_banner  Sit-Down-Logo-228x110Yasaka

 

Yasaka blädderkatalag

 

Donic blädderkatalog


Yasaka produktkatalog ATEA_Logo

Logo Idrottens Bingo

Postadress:
Västerås BTK - Bordtennis
Box 315
72107 Västerås

Besöksadress:
Sjöhagsvägen 7
72132 Västerås

Kontakt:
Tel: +46739846475
E-post: kansliet@vasterasbtk...

Se all info