Hoppa till sidans innehåll

Mars 2017


Februari

Under februari har vi spelat vårt klubbmästerskap med massor av barn och ungdomar som ställde upp i klasserna 9, 11, 13 och 15 år. Vi plussade på med familjedubbel och föräldrasingen och avslutade med ett gäng gubbar som kämpade om äran i herrsingel och herrdubbel.

I ungdomsklasserna spelar man tillsammans med dem som är ett år äldre eller ett år yngre eftersom vi inte är tillräckligt många för att dela upp oss i varje årskull. Prisutdelning kommer att ske i samband med årsavslutningen men vi passar att skicka ett extra grattis till Milian Winblad (P9), Elliot Solig (P11), Robin Teng (P13) och Malte Elfving (P15). Malte med pappa Fredrik erövrade dessutom förstaplatsen i familjedubbel efter seger mot familjen Rinderud.

Bland gubbarna tog Engman och Lojo hem både singel och dubbel.

 

Månadens andra stora händelse var ungdomstävlingen i Västerås som lockade 28 spelare varav 16 från Västerås. Vi nådde inte upp i målet 20 deltagare denna gång men hoppas på ett fortsatt stort intresse. Spelarna fick spela två poolspel med totalt 6-7 matcher. Diplom delades ut mellan poolspelen. Spelarna kämpade på otroligt bra och många var rejält trötta när tävlingen var färdigspelad. Efter ett visst mått av uppsträckning vaknade även föräldrarna till liv och blev lite bättre på att heja på spelarna.


Mars

11-12 mars spelar våra serielag i de nationella serierna div 2 och div 3 sin sista omgång. Div 2 laget är klar serieledare och laget i div 3 ligger just nu på en andraplats och därmed chans att spela kval till div 2 i en mycket jämn serie. Laget skuggas av Norberg, Hallstahammar och Beryll (Örebro) och ner till femteplatsen är det vara fyra poäng.

Div 2 laget spelar hemma i Västerås så kom gärna och heja fram våra spelare. Gratis entre och massor av bra pingis utlovas.

Mars bjuder dessutom på ytterligare en ungdomstävling i Köping, planerad till 11 mars och ett sammandrag i div 4. Tidigt i april spelas Mälarenergi open i Köping dit vi också förlagt vår klubbresa.

 

Mars och en väntande fotbollssäsong? Vi njuter av pingisen ett par månader till innan vi ger oss hän åt gröna gräsmattor.


Vi ses vid pingisborden.
VÄSTERÅS BTK - PINGIS PÅ TOPPNIVÅ

Uppdaterad: 28 AUG 2017 11:00 Skribent: Johan Rinderud
Epost: This is a mailto link

Mattsponsorer

Logo ADSUM

 

Logo Mentor365

Våra övriga sponsorer

ma_lin_banner mark V_banner Sydsport

rakza_banner silverline_banner  Sit-Down-Logo-228x110Yasaka

 

Yasaka blädderkatalag

 

Donic blädderkatalog


Yasaka produktkatalog ATEA_Logo

Logo Idrottens Bingo

Postadress:
Västerås BTK - Bordtennis
Box 315
72107 Västerås

Besöksadress:
Sjöhagsvägen 7
72132 Västerås

Kontakt:
Tel: +46739846475
E-post: kansliet@vasterasbtk...

Se all info