Hoppa till sidans innehåll

November 2016


Höstmörkret har kommit och även om vi kan njuta av frisk luft och vackra höstfärger så lockar såklart pingishallen så mycket mer nu än i juli. Vi är många som gillar att tillbringa tid vid pingisbordet, det märks både på våra träningar för seniorer och barn/ungdomar. Vi har under hösten startat tre pingisskolor på måndagar, onsdagar och torsdagar. Samtliga är mer eller mindre fulla med otroligt härliga barn och ungdomar i åldrarna 7-13 år. Några har tagit steget vidare till vår pingisgrupp eller utvecklingsgrupp.

Under oktober har några av våra ungdomar deltagit i en ungdomstävling i Hallstahammar, andra har visat framfötterna i både division 4 och tävlingar. En av de roligaste händelserna var ändå vår DISOPINGISPREMIÄR. Som var en formidabel succé med runt 60 deltagande barn och vuxna som hade kanonkul en fredagskväll i oktober.
Våra lag i nationella serierna har hittills spelat två sammandrag där vårt lag i division 2 leder serien med 8 poäng av 8 möjliga! Laget i division 3 har spelat enligt plan och ligger idag 4a på samma poäng som 3an Beryll. Med lite förstärkning har man bärgat 8 av 12 poäng med förluster mot seriens topplag.

NOVEMBER
November månad nalkas och närmast kommer höstlovet. All ordinarie tränarledd träning är inställd och ersätts av höstlovsläger 3-4 november för alla länets ungdomar och en extradag 5 november för våra tävlande ungdomar. Har ni inte anmält er så gör det senast 28 oktober till This is a mailto link.
Under höstlovet låser man tyvärr ibland Klövernhallen men det går att låna en nyckelbricka om man är spelsugen. Ring Johan Rinderud, eller mejla kansliet så går det säkert att ordna.

12-13 november spelad Distriktsmästerskap Västmanland i vår hall i Västerås. Anmälningstiden går ut 28 oktober så har du inte anmält dig och vill vara med finns det fortfarande tid kvar. Skriv upp dig på listan i hallen, eller mejla kansliet.

19 november är det dags för nästa UNGDOMSTÄVLING - introduktion till tävlande. Man anmäler sig och betalar på plats, denna gång i Arboga. Till skillnad från tidigare kommer vi förhoppningsvis att ha ledare med till tävlingen och de som vill samåker till och från Arboga. Mer info om detta kommer inom kort. Ungdomstävlingarna är ett utmärkt sett att prova på att spela match annat än på träning.

25 november laddar vi preliminärt för en ny DISOCPINGISKVÄLL. Mer info kommer.

26-27 november är det dags för Stigapoolen för er som tävlar mer aktivt.

30 november är sista betalningsdag för våra avgifter. Du har idag fått mejl från This is a mailto link om avgifterna. Har du inte fått mejlet så är det viktigt att du hör av dig till kansliet så vi ser över dina kontaktuppgifter.

Som vanligt gäller det att vi tar hand om varandra och har kul tillsammans. Vi hjälps åt så alla kan vara med på sina egna villkor.

Vi ses vid pingisborden.
VÄSTERÅS BTK - PINGIS PÅ TOPPNIVÅ

Uppdaterad: 28 AUG 2017 11:00 Skribent: Johan Rinderud
Epost: This is a mailto link

Mattsponsorer

Logo ADSUM

 

Logo Mentor365

Våra övriga sponsorer

ma_lin_banner mark V_banner Sydsport

rakza_banner silverline_banner  Sit-Down-Logo-228x110Yasaka

 

Yasaka blädderkatalag

 

Donic blädderkatalog


Yasaka produktkatalog ATEA_Logo

Logo Idrottens Bingo

Postadress:
Västerås BTK - Bordtennis
Box 315
72107 Västerås

Besöksadress:
Sjöhagsvägen 7
72132 Västerås

Kontakt:
Tel: +46739846475
E-post: kansliet@vasterasbtk...

Se all info