Hoppa till sidans innehåll

Oktober 2016


Som ny eller gammal pingisspelare (och förälder) är det massor att hålla reda på. Förutom träningstider, nya kompisar material och annat ska man också hålla koll på vad som händer i klubben eller kring pingisen i övrigt.
MEN HUR LYCKAS MAN MED DET!
Ett bra hjälpmedel är får hemsida http://idrottonline.se/VasterasBTK-Bordtennis/ och vår sida på Facebook. Har man koll där en gång i veckan hittar man det mesta man behöver. Håller man dessutom koll på mejl från This is a mailto link eller idrottonline så klarar man sig rätt bra.

Under oktober spelar några av er sammandrag i division 4 både 1-2 oktober och 29-30 oktober. Vissa har anmält sig till Ministratospoolen i Enköping och kommer förhoppningsvis stötta varandra där.

15 oktober är det UNGDOMSTÄVLING I HALLSTAHAMMAR. Läs mer om det på vår nyhetssida. Tävlingen är till för alla ungdomar och en utmärkt prova på/träningstävling.

En nyhet under oktober är DISCOPINGIS / FREDAGSPINGIS som vi provstartar fredag 7 oktober. Tanken är att vi ska ha en rolig pingisavslutning på veckan och ha lite extra roligt i hallen. Vi spelar rundpingis, matcher eller något annat, käkar popcorn och lyssnar på musik mellan 18-20. Alla medlemmar och familjer är välkomna. Inomhusskor gäller i hallen (eller strupläst).

Har ni frågor eller funderingar så tveka inte att mejla This is a mailto link eller ringa Johan Rinderud på 073-9846475.

Massor av pingishälsningar från Västerås BTK

Uppdaterad: 28 AUG 2017 11:00 Skribent: Johan Rinderud
Epost: This is a mailto link

Mattsponsorer

Logo ADSUM

 

Logo Mentor365

Våra övriga sponsorer

ma_lin_banner mark V_banner Sydsport

rakza_banner silverline_banner  Sit-Down-Logo-228x110Yasaka

 

Yasaka blädderkatalag

 

Donic blädderkatalog


Yasaka produktkatalog ATEA_Logo

Logo Idrottens Bingo

Postadress:
Västerås BTK - Bordtennis
Box 315
72107 Västerås

Besöksadress:
Sjöhagsvägen 7
72132 Västerås

Kontakt:
Tel: +46739846475
E-post: kansliet@vasterasbtk...

Se all info