Hoppa till sidans innehåll

November 2017(2)


November månad har redan sprungit iväg en vecka och det börjar bli fullt i pingiskalendern nu.

Under november spelas DM i Köping 25-26. Jag hoppas ni som anmält er har koll på era tider, om inte finns mer info på

http://idrottonline.se/VasterasBTK-Bordtennis/Nyheter/Egnanyheter/dm2017kopingarena

 

18 november är det dags för UNGDOMSTÄVLING 2 denna gång i Arboga. Mer info finns på dörren till träningslokalen. Vi ser till att ha gemensam avfärd från Västerås som tidigare. Info om avresetid från Västerås kommer några dagar innan tävlingen. Räkna med att tävlingen pågår till ca 13.00.

 

V46 spelas SOC i Eriksdalshallen med en uppsjö av världsspelare. Har du chansen så åk och kolla. Lördagen 18 november spelas kvarts- och semifinaler och de vill i vart fall inte jag missa….

http://socworldtour.se/

 

Håll den 24 november reserverad för säsongens första DISCOPINGIS OCH FREDAGSKUL mellan 18-20 i Klövernhallen. Hela familjen är välkommen att ha kul kring pingsborden. Lyssna på musik, käka massor av popcorn och kanske lite läsk också. Vi laddar med både film, pingisrobot och kanske lite godispingis när det ändå är fredag? Mer info kommer inom kort.

 

25-26 november spelar våra lag i de nationella serierna nästa sammandrag. Vi håller tummarna för att laget i div 2 behåller sin ledning och att vårt lag i div 3 inte tappar kontanten med topptrion i serien.

 

I början december är det dags för en tävling för ungdomslag i Arboga. Tävlingen är av samma typ som ungdomstävlingarna fast man spelar i tvåmannalag. Vi från Västerås träffas och sätter ihop lagen i anslutning till tävlingen och mer info kommer inom kort.

 

Samma helg 2-3 december spelas även Pinchos Cup i Eskilstuna.

http://idrottonline.se/EskilstunaBTK-Bordtennis/globalassets/eskilstuna-btk---bordtennis/dokument/pinchos_cup_2017_inbjudan.pdf

Du kan själv anmäla dig till tävlingen men det är viktigt att du skickar en kopia på anmälan till This is a mailto link. Tänk på att anmäla dig i tid senast 12 november. Anmäler du dig för sent får du själv stå för anmälningsavgiften som betalas kontakt på speldagen.

 

Senast 30 november ska era avgifter vara betalda. Förhoppningsvis har du fått info per mejl om din avgift om inte mejla This is a mailto link .

Avgifterna kan ibland vara svåra att tolka. Tveka inte att mejla kansliet…… om du är tveksam. Det går också att ringa Johan Rinderud 073-9846475 såklart.

 

Många pingishälsningar

Västerås BTK

Uppdaterad: 04 DEC 2017 08:54 Skribent: Johan Rinderud
Epost: This is a mailto link

Mattsponsorer

Logo ADSUM

 

Logo Mentor365

Våra övriga sponsorer

ma_lin_banner mark V_banner Sydsport

rakza_banner silverline_banner  Sit-Down-Logo-228x110Yasaka

 

Yasaka blädderkatalag

 

Donic blädderkatalog


Yasaka produktkatalog ATEA_Logo

Logo Idrottens Bingo

Postadress:
Västerås BTK - Bordtennis
Box 315
72107 Västerås

Besöksadress:
Sjöhagsvägen 7
72132 Västerås

Kontakt:
Tel: +46739846475
E-post: kansliet@vasterasbtk...

Se all info