Hoppa till sidans innehåll

Policy


Drogfritt
All idrottsverksamhet ska naturligtvis vara drogfri. För Västerås badmintonförenings del innebär det att vi aktivt arbetar för en drogfri idrott. Vi gör det genom att vi undervisar barn och ungdomar att ta avstånd från användande av alkohol, narkotika, tobak och doping.

Jämställdhet
Jämställdhet är en självklarhet. I Västerås badmintonförening ska pojkar och flickor få samma uppmärksamhet. Det betyder att de ska vara delaktiga i de demokratiska processerna i föreningen och att de ska ha inflytande, känna delaktighet och få ta ansvar. Jämställdhet betyder också stöd och uppmärksamhet till barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder och deras möjligheter att delta i verksamhet och föreningsliv.

Diskriminering
Diskriminering på grund av ras, etnicitet, kön, funktionshinder eller sexuell läggning ska aktivt motverkas i Västerås badmintonförening. Ledare, tränare och funktionärer ska vara kunniga och utbildade. Alla former av mobbning ska motverkas.

Utbildningsinsatserna kommer att utvecklas och intensifieras både vad avser badmintonträning och ledarskap, det senare med särskild inriktning på motverkande av diskriminering och mobbning.

Uppdaterad: 16 MAR 2012 08:05 Skribent: Föreningen

Våra stolta sponorer

 

 

Kawasaki Sports

 

 Logo

 

Bildresultat för bellevue västerås

 

 

Stadium

 

 

Postadress:
Västerås BmF - Badminton
Bellevustadion, Tunbyvägen 91
72223 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info