Hoppa till sidans innehåll

Träningsläger i Malaysia 2018


Vill du uppleva en kombination av badmintonträning i världsklass med boende på lyxhotell i centrala delarna av en av Asiens häftigaste städer?
Lägret kommer att pågå under 3 veckor då vi tränar ca 8 pass i veckan med New Vision Badminton Academy samt Kuala Lumpurs statklubb. Detta innebär att spelarna får 24 pass med högklassig träning vilket ger dem stor möjlighet till utveckling!

Resan:​ Flygturen går direkt till Malaysia med eventuell mellanlandning på vägen. Vi flyger med ett etablerat och stort flygbolag. 
Boende:​ Vi kommer att bo på Furama hotel, som är ett lyxhotell med fin pool, gym och frukostbuffé i Kuala Lumpur. Det är perfekt geografiskt läge, väldigt centralt med nära till stora köpcentrum m.m.
Tid: ​3 veckor någon gång mellan 1 juli och 15 augusti.

Ledare:
Marcus Jansson, Eskilstuna BMK: ​Tränare för Spånga BMK samt Västerås ungdomar och individuell träning för delar av A-laget. Varit aktiv som elitspelare på högsta nivå i Sverige och landslag. Har själv rest och tävlat mycket internationellt. Jag har varit i Malaysia 14 gånger förut och tränat samt tävlat där. Känner landet väl och har bra kontakter.
Jesper de Waal, Malmö BMK: ​
Aktiv elitspelare på hög Sverigenivå. Jag åker i och med denna resa för sjätte gången till Malaysia och var under 2016 där i cirka fem månader och bedrev min träning på New Vision Badminton Academy och har därav väldigt goda erfarenheter, både från landet, men även klubben som en stor del av träningen kommer att bedrivas på. Hjälper till och assisterar Marcus men är även spelare under lägret.

Vilka kan följa med?​ Den som vill får följa med!
Kostnad:​ 23500 SEK och i priset ingår: 
● Flygbiljetter tur och retur samt transfer från flygplatsen i Malaysia. 
● Hotell (inkl frukostbuffé) 
● Träning samt transport till och från.
Det enda som betalas av spelarna är maten, som är billig. Vi rekommenderar en budget på cirka 100 kr till mat och omkostnader per dag. En lunch kostar cirka 15-30 kronor. 

Frågor besvaras av Marcus Jansson, This is a mailto link, tel. 0736698718 och Jesper de Waal, This is a mailto link, tel. 0703611209.

Uppdaterad: 26 APR 2018 13:08 Skribent: Admin

Våra stolta sponorer

 

 

Kawasaki Sports

 

 Logo

 

Bildresultat för bellevue västerås

 

 

Stadium

 

 

Postadress:
Västerås BmF - Badminton
Bellevustadion, Tunbyvägen 91
72223 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info