Hoppa till sidans innehåll

Tävlingar


Under 2022 kommer vi arrangera följande tävlingar:

MXSM - SM deltävling

3 Juli

Officiellt evenemang för motocross SM 2022 för klasserna; MX1, MX2, MX Women och 125 U17
Mer info om MXSM hittar du här >

Vi behöver funktionärer

Funktionärer

Att köra större tävlingar på Malma är en nödvändighet för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet och ha en bana i absolut toppskick. Utan dessa tävlingar har vi varken bana eller klubb. Det är därför viktigt att alla medlemmar ställer upp och gör vad ni kan.

Alla kan göra lite och vi har full förståelse för att alla har mycket att göra med familjer, arbete och andra fritidssysselsättningar men faktum är att alla kan avvara åtminstonne en liten stund.

Kan du ställa upp som fuktionär på bara en av dagarna är det jättebra, du kan kanske hjälpa till på banan inför tävlingarna eller sälja in ett sponsorpaket, varför inte stå i kosken eller hjälpa till i depån?

Tidigare år har vi varit tvugna att betala andra föreningar för att hyra in funktionärer, det tycker vi är tråkigt med tanke på att vi är över 400 aktiva medlemmar i klubben. Om alla hjälps åt så krävs inte särskilt stor insats. Då kan vi istället lägga pengar på att få en ännu bättre bana, trevligare klubbhus och fler medlemsaktiviteter.

Hör av dig till klubben via E-post: This is a mailto link eller via vår Facebooksida om du kan hjälpa till. Även om det bara handlar om en timme eller två så är vi evigt tacksamma.

Tänk också på att som tillexempel flaggvakt står du på första parkett och får se Sveriges absoluta elit i Motocross passera inom en armlängds avstånd, det blir inte mycket mer actionladdat än så.

Uppdaterad: 02 JUN 2018 12:50 Skribent: Robert Rollert
E-post: Adressen Gömd


Våra sponsorer
Utan Er - Inget VMK

vasterasstad_logo
TEPES Anläggningar och Transport
Optimera, bygghandel för proffs
Ramirent, Västerås
Mekonomen Tunbytorp, Västerås
Sita Suez
rodolfi
ICA Supermarket Hökåsen
ARV_logo99x99

Tack vare bidrag från Arvsfonden kunde vi handikappanpassa klubbstugan 2012.

Postadress:
Västerås MK - Motorcykel och Snöskoter
Box 381
72108 Västerås

Besöksadress:
Malmabanan
72596 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info