Hoppa till sidans innehåll

Allmän info


Nyfiken på squash?

Hos oss får du lära dig spelets grunder, taktik och regler! I Västerås Squash Club får du utvecklas efter dina egna förutsättningar och din egen ambition med sporten.

Klubbens mål med verksamheten är helt enkelt att stimulera barn och ungdomar till fortsatt aktivt utövande av squash, som junior och senare som senior. Det målet vill vi nå genom:

  • Att alla får spela squash efter egen ambition och förmåga
  • inspirerande träning
  • motiverande tävling

Vi tror att när man har kul vill man fortsätta!

För att delta i squashskolan måste man vara medlem i klubben, det blir man för 150 kr/säsong så länge man är junior (under 19 år). Utöver detta tillkommer en träningsavgift på 650 kr per termin (säsongen 2015/2016).

Västerås Squash Club vill genom låga kostnader underlätta för fler att vara med. Av det stöd klubben får från sina sponsorer går ca 75% till juniorverksamheten. Det gör att vi kan erbjuda aktiva juniormedlemmar som är med i squashskolan gratis spel på ”drop-in-tider” med kompis eller förälder alla tider, alla dagar i veckan. Jämför detta med ordinarie taxor som är mellan 120-170 kr/bantimme, beroende på tider.

Vi välkomnar nybörjare till vår träningstid på Bellevuestadion lördagar 10:00 – 11:30. Vi ledare finns på plats och hjälper er igång, informerar om oss, klubben och sporten. Alla är välkomna att prova på ett par gånger, racket och bollar lånar vi ut.

Tag med rena inomhusskor med ljus sula, ej svart som lämnar fula märken på golvet. Om ni har, tag gärna med skyddsglasögon typ det man använder inom innebandyn. Vi har några par att låna ut de första gångerna om ni inte har egna.

Ni är välkomna med frågor och funderingar per e-mail (This is a mailto link) eller per telefon (Lars Åkerlind, 0730-808061).

Uppdaterad: 28 FEB 2016 14:57 Skribent: Bert-Ola Persson

Våra sponsorer

 

LitePac - Transport, Förpackningar

 

FVB

 

 

 

På Facebook

 

Postadress:
Västerås SC - Squash
Bellevuestadion, Vasagatan 60
72223 Västerås

Besöksadress:
Bellevuestadion, Vasagatan 60
72223 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info