Hoppa till sidans innehåll

Rapport från årsmötet

31 AUG 2019 16:07
  • Skapad: 31 AUG 2019 16:07

Måndagen den 26 augusti så hade vi årsmöte.   

Tyvärr har vi ett svagt resultat under året pga tre saker,  Dels så fick vi en felperiodiserad faktura från Bellevue som borde varit på förra året.  Vi har använt vårt kapital för att köpa tröjor ( Finns fortfarande kvara att löpa från vårt lager ) och slutligen så föll vår sponsor bort från Västerås open trots ett utlovat åtagande. Klubben har fortfarande ett kapital kvar men det är nu mindre. 

Som en konsekvens därav skalar vi ner verksamheten under nästa år.  Vi avvaktar med juniorverksamheten tills det dyker upp någon som vill hålla i den.  Vi kommer inte att arrangera Västerås Open pga ett minskande intresse från svenska motionsspelare. Däremot fortsätter vi som tidigare med seriespel, klubbkvällar och ligaspel och andra tävlingar. 

Glädjande är att vi har nya krafter i styrelsen.   Kari och Patrik avgår efter lång och trogen tjänst och jag avgår efter fyra år som ordförande  pga att jag har för mycket på jobbet.  

Nya styrelseledamöter är Per Garmo, Thomas Rofhök och Helene Borg.  Helene får en viktig roll som både tävlingsansvarig och ordförande.  Det är viktigt att vi alla hjälper till och gör saker i klubben även framöver. Sprider vi ut arbetsuppgifterna på så många som möjligt så kommer vi fortsätta vara en väl fungerande idrottsförening.  Christer E, Lars  O och Christer J fortsätter också i styrelsen. 

Med vänlig hälsning

Anders Carlsson

Skribent: Anders Carlsson
Epost: Adressen Gömd

Våra sponsorer

 

LitePac - Transport, Förpackningar

 

FVB

 

 

 

På Facebook

 

Postadress:
Västerås SC - Squash
Bellevuestadion, Vasagatan 60
72223 Västerås

Besöksadress:
Bellevuestadion, Vasagatan 60
72223 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link