Hoppa till sidans innehåll

Familjeläger 2021

08 NOV 2020 18:27
  • Skapad: 08 NOV 2020 18:27

Hej på er,

Det har blivit dags att anmäla sig till VSLK’s familjeläger 2021.

Vi har beslutat att köra på samma upplägg som förra året, dvs i Kläppen v.2  14-17/1. 

Med tanke på situationen med Covid-19 har vi förbokat fler stugor än förra året, detta för att kunna bo mer separerat. Vi har dock inte haft möjlighet att boka en stuga/familj, varpå vi ber er att tänka till om ni skulle kunna tänka er att bo med någon familj som ni kanske träffar lite oftare och som ni känner er trygga med. Skriv det i så fall som en kommentar i bokningen.

Vi har även valt en mer strikt linje rund måltiderna och kommer därför inte erbjuda gemensam lunch/middag. Alla ansvarar därför för sin egen lunch/middag. Restaurangen kommer däremot att vara öppen för lunchgäster om man inte vill äta i stugan.

Vi kommer att köpa till avbeställningsskydd för alla stugor à 395kr/stuga. Tilläggas skall dock att vid eventuell avbokning tillkommer en administrativ avbokningskostnad om 500kr/stuga samt att man ej heller får tillbaka pengarna avbokningsskyddet om 395kr/stuga.

 OBS! Detta skall dock inte likställas med att Kläppen tvingas stänga pga Covid-19 eller snöbrist, då vi får tillbaka alla pengar.

 För att vi ska kunna säkerställa att vi får rätt antal stugor har vi lyckats få Kläppen att hålla vår preliminära bokning till den 16/11. Detta ger er en vecka att svara på nedanstående anmälan.

Anmälan Familjeläger 2021

Vi hoppas naturligtvis att så många som möjligt väljer att följa med.

Vi ses!

VSLK Styrelse

Skribent: Jonas Almert
Epost: This is a mailto link

Sponsorer och Samarbetspartners

 

37Bergslagen_LFBF_4f-1406

 

Möller bil

Ramis

 

Postadress:
Västerås Slalomklubb - Skidor
C/o Lundgren (kassör), Vårbackegatan 13
72591 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link