Hoppa till sidans innehåll

Träningsläger i Ramundberget 19-22 Mars 2015 (torsdag-söndag)

05 MAR 2015 22:17
Den 19-22 Mars så kommer VSLK att arrangera ett träningsläger Ramundberget för de som vill åka lite extra skidor nu när säsongen börjat att ta slut på hemmaplan.
  • Skapad: 05 MAR 2015 22:17

Vi har preliminärt bokat 6 lägenheter med 6+2 bäddar, dvs total 48 sängplaster. Vi kommer att utnyttja extra bäddar i så stor utsträckning som möjligt för att på så sätt hålla nere kostnaderna. Det är lite dyrare att åka på läger i Mars jämfört med Nov-Dec pga att det är högsäsong.

 

Vi bor i Ramundberget i anslutning till backen, i självhushållslägenheter. 3 lägenheter ligger i Fjällängen (ski-in/out) och 3 lägenheter ligger i Skarsvallen (ca 100m från backen, gångavstånd)

 

Ankomst torsdag kväll 19/3

Avresa söndag eftermiddag/kväll 22/3

 

Träningen sker i Ramundbergets skidanläggning där vi tränar fredag, lördag och söndag med 2 pass per dag, både bana och friåkning.

 

Prelimärt pris för boende är 700 kr per person. Liftkort  kostar 750 kr (3-dagars). Mat och resa ingår inte i priset. Priset kan justeras något beroende på hur många vi blir samt hur vi lyckas att belägga lägenheterna. Var och en ansvarar för resa till och från Ramundberget men vi ser gärna att ni försöker att samåka om det går. Vi återkommer till de som anmäler sig om vi ordnar någon gemensam middag som vi har gjort på familjelägren. Om det finns någon åkare som vi följa med utan förälder så går det säkert att ordna om det finns plats i bilar.

 

Barn under 8 år behöver inte liftkort.

 

Betalning sker innan avresa.

 

Anmälan så snart som möjligt, men senast söndag 15 mars, till Dan Rylander, This is a mailto link. Ange namn på de som ska följa med samt hur många liftkort som ni vill ha.

 

Frågor till Dan R eller era tränare.

Skribent: Dan Rylander
Epost: This is a mailto link

Sponsorer och Samarbetspartners

 

37Bergslagen_LFBF_4f-1406

 

Möller bil

Ramis

 

Postadress:
Västerås Slalomklubb - Skidor
C/o Lundgren (kassör), Vårbackegatan 13
72591 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link