Hoppa till sidans innehåll

Hitta Ut

2017-12-04 21:59
Klubben har ju genomfört Stolpjakten under 3 år som varit uppskattat av de som deltagit men vi har haft lite för få deltagare. för 2018 siktar vi att komma igång med Hitta Ut istället för Stolpjakten. Vi behöver dock Er hjälp om detta ska bli av!
  • Uppdaterad: 2017-12-04 21:59

Hitta Ut är ett koncept som drivs av SOFT och mycket är likt Stolpjakten. Största skillnaden är att Hitta Ut är gratis för deltagarna. Skälet att vi funderar på att byta koncept är främst att Hitta Ut backas up av SOFT och har därmed mer resurser bakom sig än vad Stolpjakten har. Förhoppningen är att vi därför ska ha mindre tekniskt strul.

Gruppen som kört Stolpjakten har börjat jobba med Hitta Ut och mycket börjar komma på plats. Men, för att starta igång detta på riktigt och skriva avtal med SOFT krävs att vi känner oss rimligt säkra på att detta går runt ekonomiskt. Eftersom konceptet är att arrangemanget ska vara gratis krävs finansiering från externa sponsorer eller andra aktörer.

För att få till detta behöver vi hjälp från er medlemmar, antingen att ni är intresserade att jobba med marknadsföring eller att ni har idéer hur vi ska skunna sälja Hitta Ut. Projektgruppen har tagit fram en folder med de paket som vi avser att marknadsföra, denna finns här

Så, ska Hitta Ut bli verklighet i Västerås: Tänk till och hjälp oss med att dra in pengar. Använd era kontakter och berätta om Hitta Ut med hjälp av säljfolderna eller hör av er till projektgruppen med Dina idéer!

I projektgruppen ingår:

Ingrid & Lars-Olof Lundström
Hans Malmkvist
Hans-Erik Skalberg
Jan-Olov Bergman
Lars-Ove Karlsson

Skribent: Ulf Hamrefors
Epost: Adressen Gömd
VSOK FORUM

Bildspel

Har du bilder som passar i bildspelet?
Klicka då på länken nedanför!

 

Ladda Upp Bilder

UK-Sidan

 

infobladet
Senaste numret...

olvästmanland

 

Postadress:
Västerås SOK - Orientering
Box 2021
72002 Västerås

Besöksadress:
Önstavägen 1
72243 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info