Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till Tiomila och Jukola

2018-04-07 21:54
Nu börjar det bli dags att göra definitiv anmälan till Tiomila och Jukolakavlarna!
  • Uppdaterad: 2018-04-07 21:54

Tiomila

För Tiomila Herr och Damkavlen har vi tidigare tagit in en intresseanmälan på UK sidan och utifrån den har VSOK anmält ett Damlag och två Herrlag. Det finns just nu 9 damer och 20 herrar som anmält intresse. Vi skulle behöva några till för att ha möjlighet att ha ett damlag till, dessutom skulle det inte skada med några reserver för herrlagen.

Alla som anmält intresse i den tidigare anmälan finns nu med på den slutliga anmälan som nu finns upplagd på UK sidan här. Om du fortfarande är intresserad att springa i ett lag behöver du inte göra någonting. Om du ännu inte är anmäld, lägg till ditt namn i listan på UK sidan. Om du kommit på att du inte längre vill/kan springa får du gå in och ta bort ditt namn (och skämmas en smula...). Anmälan stänger den 22 April.

Jukola/Venla

I år åker vi  som tidigare sagts gemensamt från Västmanland till Jukola, med kombinationslag sammansatta från samtliga föreningar, där ett lag i såväl damklass som herrklass är ett uttalat förstalag och de övriga så jämna som möjligt. Läs mer i inbjudan.

Om du har anmälde dig preliminärt tidigare och fortfarande vill följa med behöver du inte göra någonting. Har du anmält dig, men ångrat dig ska du anmäla detta via länken nedan. Om du ännu inte anmält dig, men vill följa med så är det hög tid att anmäla detta via länken nedan.

https://eventor.orientering.se/Activities/Register/8147

Anmälan är öppen fram till 23:e maj, enda möjligheten att hoppa av resan efter det datumet kommer att vara med läkarintyg (alternativt lapp från mamma).

Tveka nu inte att anmäla dig, gör det idag!

Skribent: Ulf Hamrefors
Epost: Adressen Gömd
VSOK FORUM

Bildspel

Har du bilder som passar i bildspelet?
Klicka då på länken nedanför!

 

Ladda Upp Bilder

UK-Sidan

 

infobladet
Senaste numret...

olvästmanland

 

Postadress:
Västerås SOK - Orientering
Box 2021
72002 Västerås

Besöksadress:
Önstavägen 1
72243 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info