Hoppa till sidans innehåll

Arosträffen 2020

03 DEC 2019 22:29
Vi har tvingats planera om Arosträffen 2020 till ny tid och nytt område pga problem med datum och markägare. Nu vill vi också ta nya grepp för att få fler tävlingsarrangörer i klubben genom att genomföra en studiecirkel.
  • Uppdaterad: 03 DEC 2019 22:29

Ursprunglingen var Arosträffen planerad till 26-27 september på norra delen av Bergakartan. Tyvärr har vi inte lyckats hitta någon vettig plats för arena och parkering i området. Sedan fick vi besked om att vi skulle behöva flytta tävlingen eftersom Swedish League finalen i Örebro flyttades till vårt datum. Alternativet var då att flytta en vecka senare, men då hamnade vi allför nära Älgjakten för att markägarna och jägarna skulle acceptera tävlingen.

Vi bestämde därför att ändra inriktning och istället köra en medeldistans på våren, den 10 april, långfredagen. Som tävlingsområde kommer vi vara på Geddeholm och i samband med detta kommer vi också revidera kartan där. Vi hoppas detta datum ska kunna ge många deltagare eftersom det finns få konkurrerande tävlingar.

Arrangemanget håller på att startas upp och Åke Mjöberg kommer att lägga banorna. Däremot behöver vi fortfarande hitta tävlingsledare, och där har vi ett nytt grepp.

  • För att få fler att prova på denna roll skulle vi vilja ha en grupp intresserade som kan ha detta som en studiecirkel med målet att planera och genomföra Arosträffen.
  • Gruppen kommer att stöttas av de två rutinerade tävlingsledarna Lars Jakobsson och Carl Byman. 
  • Avsikten är att genomföra ett antal träffar där Lars och Carl går igenom de olika stegen i planeringen av arrangemanget.

Vi hoppas att detta kan vara ett kul sätt att lära sig mer om den viktiga rollen tävlingsledare och att det blir konkret när nu målet är att genomföra Arosträffen 2020.

Vi skulle vilja komma igång snarast möjligt så ni som känner att detta skulle vara intressant, kontakta undertecknad eller Lars Jakobsson alternativt anmäl intresse genom att kommentera denna nyhet.

/Tekniska kommitten

Ulf Hamrefors

Skribent: Ulf Hamrefors
Epost: This is a mailto link
VSOK FORUM

Senaste:


Bildspel

Ladda upp bilder


UK-Sidanolvästmanland

 

Postadress:
Västerås SOK - Orientering
Önstavägen 1
72243 Västerås

Besöksadress:
Önstavägen 1
72243 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info