Hoppa till sidans innehåll

Arosträffen 26 September!

30 AUG 2020 18:24
Lördagen den 26 september hälsar VSOK välkomna till Arosträffen 2020. Det blir ett covid-19 anpassat arrangemang med ett deltagartak på 360 startande fördelade på 6 startgrupper och 2 starter.
  • Uppdaterad: 30 AUG 2020 18:24

Tävlingen kommer att gå av stapeln på nyreviderad karta i Gäddeholm strax sydost om Västerås. Terrängen består i huvudsak av öppen barrskog med inslag av hällmarker.

Parkeringen kommer vara vid Geddeholms badplats och eftersom det är ett arrangemang enligt de riktlinjer som VOF fastställt kommer det inte finnas någon arena, utan de tävlande utgår från parkeringen.

Inbjudan och möjlighet till anmälan finns nu på Eventor:

https://eventor.orientering.se/Events/Show/32491

Vi hoppas på många deltagare från andra klubbar tar chansen till att tävla i härlig terräng men också att våra egna ungdomar upp till och med H/D-16 utnyttjar möjligheten till att tävla denna speciella höst. 

Från övriga VSOK:are önskar vi hjälp med att anordna arrangemanget och vi vill inte att några klubbmedlemmar äldre än 16 år anmäler sig till tävlingen. Eftersom tävlingen kommer att avgöras under en längre tid med ett utspritt startdjup kommer det behövas en hel del funktionärer så att inte några ska behöva arbeta hela dagen. Juniorer - förberedd er på att provspringa.

Anmälan för funktionärer görs på UK-sidan;

https://uksidan.vasterassok.se/event/373/signups

Med förhoppning om en kul och givande, samt självklart, säker tävling!

MVH // Tävlingsledningen genom Mattias och Ulf

Skribent: Ulf Hamrefors
Epost: Adressen Gömd
VSOK FORUM

Senaste:


Bildspel

Ladda upp bilder


UK-Sidan
olvästmanland

 

Postadress:
Västerås SOK - Orientering
Önstavägen 1
72243 Västerås

Besöksadress:
Önstavägen 1
72243 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info