Hoppa till sidans innehåll

Arosträffen och Sprint DM

01 JUL 2021 21:10
Eftersom det nu har blivit viss lättnad i restriktionerna avseende smittspridning kommer nu tävlingssäsongen igång till hösten. För VSOKs del innebär det att vi kommer att arrangera Arosträffen den 14 Augusti och Sprint DM den 4 September.
  • Skapad: 01 JUL 2021 21:10

Arosträffen som är en medeldistans kommer att arrangeras i Ransta på den nya kartan. Tävlingsledare är Tommy Fröjd och Jonas Jensen-Tornehed. Arrangemanget kommer att ha viss COVID-anpassning enligt SOFTs riktlinjer vilket innebär att vi kommer att ha starkt begränsad service på arenan avseende marka, dusch och barnpassning men vi kommer kunna ta emot upp till 900 anmälda. Men vi behöver naturligtvis ha hjälp av vår duktiga funktionärsstab för alla övriga funktioner så vi hoppas ni kan ställa upp trots att det är i närheten av semestertiden för många.

VSOK har också ansvar för att arrangera Sprint DM och det kommer att köras den 4 September vid Högskolan. För detta arrangemang söker vi några som är villiga att ta på sig detta arrangemang som tävlingsledning. Det är ett relativt enkelt arrangemang och karta och banor finns i stort klara. Därför hoppas vi att några yngre kan vara intresserade att prova på att arrangera, givetvis kommer ni få stöd från våra äldre mer rutinerade arrangörer från tekniska kommittén. Kontakta någon i tekniska kommittén om ni är intresserade.

Tekniska Kommittén

Ulf Hamrefors

Skribent: Ulf Hamrefors
Epost: Adressen Gömd
VSOK FORUM

Senaste:


Bildspel

Ladda upp bilder


UK-Sidan
olvästmanland

 

Postadress:
Västerås SOK - Orientering
Önstavägen 1
72243 Västerås

Besöksadress:
Önstavägen 1
72243 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info