Hoppa till sidans innehåll

Dags för klädbeställning

2018-01-07 19:51
Nu är det dags för årets klädbeställning och webshopen öppnar nu. Beställningar ska göras senast 31 januari då webshopen stängs.
  • Uppdaterad: 2018-01-14 22:19

Adressen till webshopen är http://club.nonameshop.se/ . Lösenordet finns här, kräver inloggning som klubbmedlem. Om du inte kan logga in, kontakta klädansvariga.

Beställningarna går till som tidigare år dvs man loggar in på webbshopen och gör sina beställningar och sedan levereras kläderna i påsar på Orientalen. Kom ihåg att betala på en gång!

Inför beställningar av nya klubbkläder har du möjlighet att prova storlekar vid två tillfällen. Den 22/1 kl. 19.00-20.00 samt den 23/1 18.30-20 i Orientalen. Passa på att prova så du får rätt storlek.

I samband med detta kommer det också att finnas möjlighet att köpa kläder ur lagret till rabatterade priser. Vi ser dock helst att alla som springer för klubben har senaste modellen av kläder, dels för att det är kul att det syns att här kommer en VSOK:are men också för att vi har sponsorer som hjälper klubben mot att vi exponerar deras varumärke på kläderna. Så genom att ha den senaste versionen av kläderna bidrar ni indirekt till klubbens ekonomi.

Ungdomar som är nya i "OV" gruppen (Normalt de som fyller 13 år 2018) får en speciell tävlingströja av klubben, för beställning av dessa, kontakta Anders Sahlen, This is a mailto link.

För löpare i elitgruppen erhålls tröjor och jackor enligt klubbens regler för elitgruppen, för beställning av dessa kontakta Gunilla Hamrefors, This is a mailto link.

För andra frågor, kontakta Gunilla Boman eller Elisabeth Westman.

/Klädkommittén

Skribent: Ulf Hamrefors
Epost: Adressen Gömd
VSOK FORUM

Bildspel

Har du bilder som passar i bildspelet?
Klicka då på länken nedanför!

 

Ladda Upp Bilder

UK-Sidan

 

infobladet
Senaste numret...

olvästmanland

 

Postadress:
Västerås SOK - Orientering
Box 2021
72002 Västerås

Besöksadress:
Önstavägen 1
72243 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info