Hoppa till sidans innehåll
Foto: Ulf Hamrefors

Förnyat avtal med Hertz!

18 MAJ 2019 18:48
Klubben har precis tecknat ett förnyat avtal med Hertz. Det innebär att klubben har 15 procents rabatt vid hyra av minibuss etc. men också att samtliga medlemmar har 15 procents rabatt vid privat bilhyra.
  • Uppdaterad: 18 MAJ 2019 18:48

Det innebär också att Hertz vid större tävlingar kan låna ut en buss för transporter av deltagare till och från hotell och tågstation eller liknande. Vi provar detta för Arosträffen för att kunna erbjuda ett miljövänligare sätt att ta sig till tävlingar än att åka bil.

Men det kanske bästa av allt är att vi får 15 procents rabatt vid hyra av minibussar och personbilar för klubbens räkning.

Vid bokning uppges koden ”Västerås SOK”.

Prisexempel:

  • Minibuss fredag-söndag: 2 400 kronor inklusive moms och självriskeliminering
  • Personbil fredag-söndag: 1 600 kronor inklusive moms och självriskeliminering

Notera: Hyrs minibussen från torsdag tillkommer 800 kronor men Hertz kommer inte att ta ut den avgiften om de har många bussar som står outhyrda. Då gäller istället priset för fredag-söndag.

Klubben faktureras dessutom kostnaden vilket innebär att du som privatperson inte behöver ligga ute med pengar och skriva utläggsblankett.

Det är bra att vara ute i god tid med bokningarna. Vi kan till exempel lägga upp preliminära bokningar för hela året redan i januari/februari när vi vet vilka resor som kommer att behövas till USM, SM, Swedish League och de eventuella träningsresor som vi vet om redan då. Be gärna Karin Åkerman, klubbens kontaktperson att lägga upp bokningarna. Alternativ kan du göra bokningen själv hos Hertz/Bilia i Västerås. Uppge då att du bokar för Västerås skid- och orienteringsklubb enligt avtal.

Vi vill uppmuntra er att använda Hertz som leverantör så att vi kan ha en bra sponsorsrelation med dem. De syns gärna med oss och målet är att de vill gå in med sin logga på nästa års tävlingströja!

Klubbens kontaktperson hos Hertz är Karin Åkerman, This is a mailto link.

Skribent: Ulf Hamrefors
Epost: Adressen Gömd
VSOK FORUM

Senaste:


Bildspel

Ladda upp bilder


UK-Sidanolvästmanland

 

Postadress:
Västerås SOK - Orientering
Önstavägen 1
72243 Västerås

Besöksadress:
Önstavägen 1
72243 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info