Hoppa till sidans innehåll

Hälsning från JoS

25 MAR 2020 20:24
Här kommer en hälsning från JoS kommittén till alla tränings- och tävlingssugna i klubben. VSOK kommer att erbjuda en hel del extra aktiviteter för att ersätta alla inställda tävlingar. Här kommer lite information om detta!
  • Uppdaterad: 25 MAR 2020 20:24

Tyvärr blev ju inte vårsäsongen 2020 vad någon kunnat ana, nästan alla tävlingar och stafetter verkar vara inställda och ingen vet när vi kommer igång igen. Men i VSOK ska vi inte deppa ihop och vi vill därför erbjuda bra träningar för att vi ska ha kul och komma ännu bättre förberedda när nu tävlingarna kommer igång igen.

Nu när det inte finns några tävlingar får vi sätta upp andra mål för träningen, kanske att slå sitt personliga rekord på en mil, springa en teknikträning utan bommar eller annat. Det gäller att tänka igenom sin träning och hitta saker som motiverar. Det viktiga är att inte sluta träna för även om mycket är stoppat har ju vi orienterare fortfarande en öppen idrottsplats och inget blir ju bättre att sitta hemma och deppa. Givetvis är det ju ännu viktigare än vanligt att inte komma till träningar när man har några sjukdomssymptom, man ska ju aldrig träna med sjukdom och just nu är det ju ännu viktigare att inte sprida någon smitta.

Vi i JoS träningsplaneringsgrupp har tillsammans med klubbtränare Stefan och en del andra tänkt igenom ett träningsprogram för våren som förutom de vanliga tisdags- och torsdagsträningarna också innehåller bra teknikträningar och lite interna tävlingar. Det finns ett nytt träningsprogram uppsatt i Orientalen och aktiviteterna kommer också i forumet och i kalendern. Några highlights är:

  • Förlängdmedel-KM
  • Masstarts-KM
  • En massa kul teknikträningar på olika områden
  • Förutom våra egna träningar kommer klubbarna i distriktet bjuda in till olika mindre arrangemang, närmast på fredag i Sura.

Så håll utkik på hemsidan/forum och häng med på det som bjuds, kom också med förslag och idéer på saker som vi kan göra tillsammans under denna tid. Nya saker kan komma till men ändringar kan också ske på kort varsel så gå in ofta och kolla.

Skribent: Ulf Hamrefors
Epost: Adressen Gömd
VSOK FORUM

Senaste:


Bildspel

Ladda upp bilder


UK-Sidanolvästmanland

 

Postadress:
Västerås SOK - Orientering
Önstavägen 1
72243 Västerås

Besöksadress:
Önstavägen 1
72243 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info